Καταδίωξη οχήματος και σύλληψη 24χρονης στην

Καταδίωξη οχήματος και σύλληψη 24χρονης στην

Yπόθεση παράνομης κατοχής  αεροβόλου όπλου χωρίς άδεια, παράληψη συμμόρφωσης σε σήμα αστυνομικού με στολή, αλόγιστη και επικίνδυνη οδήγηση ,πρόκληση τροχαίου δυστυχήματος και εγκατάλειψη της σκηνής,  εξετάζει η αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στη 01:30 τα ξημερώματα μέλη της Τροχαίας Πάφου διενήργησαν έλεγχο σε περιοχή επί της οδού Σωτηράκη Μαρκίδη στην Πάφο. 

Σε σήμα των μελών του ΟΥΛΑΜΟΥ άμεσης επέμβασης της τροχαίας να σταματήσει, ο  οδηγός οχήματος  παρέλειψε να το πράξει ανέπτυξε ταχύτητα και στην παραλιακή περιοχή της Γεροσκήπου προσέκρουσε σε μεταλλικό κιγκλίδωμα. 

Στην συνέχεια επί της οδού Ιπποκράτους στη Γεροσκήπου, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και συγκρούστηκε με υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας .

Ακολούθως, ο οδηγός του οχήματος τράπηκε σε  φυγή μπήκε σε ποταμό με καλαμιώνες και δεν έγινε κατορθωτή η σύλληψη του. 

Στο όχημα εντοπίστηκε η 24χρονη συνοδηγός η οποία και συνελήφθη.

Σε έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο στην παρουσία της 24χρονης εντοπίστηκαν ένα αεροβόλο όπλο χωρίς αριθμούς εγγραφής και ένα μεταλλικό κουτί με αριθμό σφαιριδίων τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια. 

Από την σύγκρουση του οχήματος που καταδιώχθηκε με το υπηρεσιακό   τραυματίστηκε ένα μέλος της Αστυνομίας το οποίο διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και ακολούθως απελύθη. 

Ο οδηγός του οχήματος καταζητείται.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΑΑΡ)