Site icon Non Stop Journal

Νεκρός σε νέο τροχαίο, στη Λεμεσό 24χρονος διανομέας φαγητού

Νεκρός σε νέο τροχαίο, στη Λεμεσό 24χρονος διανομέας φαγητού

Την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού άφησε χθες βράδυ ο 24χρονος διανομέας φαγητού Χρίστος Αρτεμίου, όταν η πορεία της μοτοσικλέτας του ανακόπηκε από όχημα που οδηγούσε 60χρονος, στην οδό  Αγίας Φυλάξεως στη Λεμεσό.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο υπεύθυνος της τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ, ανέφερε πως το νέο θανατηφόρο σημειώθηκε γύρω στις 21:30, όταν ο 60χρονος οδηγός του αυτοκινήτου επιχείρησε στροφή δεξιά, προς την οδό Κρήτης, με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία του μοτοσικλετιστή, που ερχόταν εξ αντιθέτου.

Ο 24χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματα του.

” Οι εξετάσεις της Αστυνομίας βρίσκονται στο προκαταρκτικό στάδιο. Έχει εντοπιστεί κράνος στη σκηνή αλλά δεν μπορούμε να αναφέρουμε με βεβαιότητα αν το φορούσε” είπε ο κ.Μιχαήλ, προσθέτοντας ότι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο της Λεμεσού για το 2019, διερευνώνται.

Ο 60χρονος οδηγός του οχήματος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη, ενώ αναμένεται η έκδοση εντάλματος σύλληψης του για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

(ΚΥΠΕ/ΣΚ/ΓΧΡ)

Exit mobile version