Ο Γιάννος Αντωνίου νικητής του πρώτου αγώνα σπόρτιγκ στη Σκοποβολή

Ο Γιάννος Αντωνίου νικητής του πρώτου αγώνα σπόρτιγκ στη Σκοποβολή

Ο Γιάννος Αντωνίου ήταν ο νικητής του πρώτου αγώνα σπόρτιγκ του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής 2017. Ο αγώνας ήταν για το «Κύπελλο Λεμεσού» και έγινε στις εγκαταστάσεις του ομώνυμου διεθνούς σκοπευτηρίου.

Ο διεθνής σκοπευτής της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας Γιάννος Αντωνίου που κέρδισε τον αγώνα πετυχαίνοντας 88/100, φέτος ξεκίνησε το πρωτάθλημα αγωνιζόμενος στην Δ’ κατηγορία.

Για τη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης και την πρωτιά στην Α’ κατηγορία, η αγωνία παρατάθηκε και μετά την ολοκλήρωση των 100 δίσκων του αγώνα, αφού τέσσερις αθλητές ισοβάθμησαν με 87/100.

Στον αγώνα μπαράζ που οδηγήθηκαν οι «μονομάχοι», πρώτευσε ο Γιώργος Αριστείδης της Σκοπευτικής Ένωσης Λεμεσού με το απόλυτο 9/9, ενώ ο Χάρης Χριστοδουλίδης του Σκοπευτικού Ομίλου Πάφου περιορίστηκε στην τέταρτη θέση της Α’ κατηγορίας με 5/9.

Οι άλλοι δυο αθλητές Ανδρέας Βασιλείου (ΣΚΟΛΑΡ) και Ανδρέας Ανδρέου (ΣΚΟΠΑΦ), βρέθηκαν ξανά ισόβαθμοι με 7/9 και συνέχισαν με «σιουτ οφ», όπου ο σκοπευτής της Λάρνακας εξασφάλισε τη δεύτερη θέση με 4/4, έναντι 3/4 του αντιπάλου του.
 
Στη Β’ και Γ’ κατηγορία πρώτευσαν οι αθλητές της ΣΚΟΚΕΡ Γιάγκος Χριστοδουλίδης με 85/100 και Μιχάλης Διάκος με 81/100. Ο νεαρός αθλητής του ΣΚΟΛΑΡ Ανδρόνικος Ξύστος ήταν ο νικητής στους έφηβους με 69/100, ενώ ο συναθλητής του Κωστάκης Κωνσταντίνου πήρε την πρώτη θέση στους βετεράνους με 85/100 και ο Ευάγγελος Καραβόλιας της ΣΚΟΛΕΥ στους σούπερ βετεράνους με 72/100.
 
(ΚΥΠΕ/ΘΚΕ/ΓΧΡ)