ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 09/01/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 09/01/2017

A two-year ethnographic journey of a peace education policy: The case of Cyprus
 
 
Δημόσια διάλεξη με θέμα «A two-year ethnographic journey of a peace education policy: The case of Cyprus», θα δώσει ο Μιχαλίνος Ζεμπύλας, Αναπληρωτής Καθηγητής του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Επιστήμες της Αγωγής.
 
Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, 9.45-11.00 π.μ., στο κεντρικό κτίριο του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου στα Λατσιά (Λεωφόρος Γιάννου Κρανιδιώτη 33, 2220 Λατσιά) και εντάσσεται στη διαδικασία κρίσης του ομιλητή για την ανέλιξή του στη βαθμίδα του Καθηγητή.
 
Ο Μιχαλίνος Ζεμπύλας εστιάζει το ερευνητικό του ενδιαφέρον στη συμβολή των συναισθημάτων σε θέματα θεωρίας και πολιτικής της παιδείας, καθώς επίσης και στην ανάπτυξη προγραμμάτων και τη διδασκαλία, ειδικότερα σε συνάρτηση με ζητήματα κοινωνικής δικαιοσύνης, διαπολιτισμικής αγωγής και εκπαίδευσης για την ειρήνη. Το συγγραφικό του έργο περιλαμβάνει περισσότερα από 70 κεφάλαια βιβλίων και 190 άρθρα σε διεθνή περιοδικά με κριτές, και πληθώρα συμμετοχών σε ευρωπαϊκά και διεθνή συνέδρια. Το 2016 βραβεύθηκε με το Κυπριακό Βραβείο Έρευνας -Διακεκριμένος Ερευνητής του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας.
 
Η διάλεξη είναι ανοικτή για το κοινό.
 
 
Επικοινωνία: press@ouc.ac.cy | www.ouc.ac.cy | 22-411600
http://www.ouc.ac.cy/web/guest/university/mme