Αποτελέσματα αγώνα κόμπακ του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής

Αποτελέσματα αγώνα κόμπακ του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής

Ο διεθνής σκοπευτής του Σκοπευτικού Ομίλου Λάρνακας Κωνσταντίνος Αριστοφάνους, ήταν ο μεγάλος νικητής στον αγώνα κόμπακ για το «Κύπελλο Κερύνειας», που έγινε χθες, στο πλαίσιο του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής, στις εγκαταστάσεις σπόρτιγκ του Ολυμπιακού σκοπευτηρίου Λευκωσίας, με συμμετοχή 110 σκοπευτών απ’ όλες τις σκοπευτικές οργανώσεις.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της ΣΚΟΚ, στον αγώνα συμμετείχαν και αθλητές από την Ελλάδα, την Ρωσία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Κωνσταντίνος Αριστοφάνους ολοκλήρωσε τον αγώνα με το εκπληκτικό σκορ 97/100, ενώ για τις για την δεύτερη θέση χρειάστηκε αγώνας μπαράζ και «ξαφνικού θανάτου». Τέσσερις σκοπευτές είχαν ισοβάθμησαν με 95/100.

Στον αγώνα μπαράζ που οδηγήθηκαν για να «λύσουν» τις διαφορές τους, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου της ΣΚΟΛΕΥ με 22/25 περιορίστηκε στην πέμπτη θέση της γενικής κατάταξης και ο Άγγελος Αβραάμ της ΣΚΟΛΕΜ με 23/25 έμεινε τέταρτος.

Οι Νεόφυτος Σιαλής της ΣΚΟΑΜ και Χάρης Χριστοδουλίδης του ΣΚΟΠΑΦ βρέθηκαν ξανά ισόβαθμοι μετά την ολοκλήρωση του μπαράζ, με το απόλυτο 25/25 και συνέχισαν σε αγώνα «ξαφνικού θανάτου», όπου πιο εύστοχος ο Νεόφυτος εξασφάλισε τη δεύτερη θέση με 3/3 έναντι 2/3 του Χάρη που περιορίστηκε στο χάλκινο μετάλλιο.

Στη Β’ κατηγορία κέρδισε ο Ηλίας Γκαρτζώνης της ΣΚΟΚΕΡ με 92/100 και στην Γ’ κατηγορία ο Στέλιος Λαυρεντίου της ΣΚΟΛΕΜ με 90/100, ενώ ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου με το 95/100 που πέτυχε ήταν ο νικητής στην Δ’ κατηγορία.

Ο Κωστάκης Κωνσταντίνου του ΣΚΟΛΑΡ με 93/100 πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία των βετεράνων και ο Ευάγγελος Καραβόλιας με 82/100 πρώτευσε στους σούπερ βετεράνους. Τέλος, ο Ρώσος Αλεξέι Βασίλιεβ με 90/10, ήταν ο νικητής μεταξύ των ξένων σκοπευτών .
(ΚΥΠΕ/ΔΝ/ΓΧΡ)