Αρχίζει το Πρωτάθλημα Χάντμπολ Ανδρών Α’ Κατηγορίας

Αρχίζει το Πρωτάθλημα Χάντμπολ Ανδρών Α’ Κατηγορίας

Ανοίγει σήμερα με τον αγώνα ΑΠΟΕΛ – Κ.Ν. Τριμιθιάς η αυλαία του Πρωταθλήματος Χάντμπολ Ανδρών Α’ κατηγορίας.

Ο αγώνας θα γίνει στο κλειστό του Στροβόλου και θα αρχίσει στις 20:00.

Αύριο θα διεξαχθεί ο αγώνας Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου – Παρνασσού. Ο αγώνας θα διεξαχθεί, στις 17:00, στο Γήπεδο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου.

Ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Μαυρομμάτης – Προοδευτικός δεν θα διεξαχθεί και μεταφέρεται μετά από κοινή συναίνεση των δύο σωματείων.

Και στους δύο αγώνες θα υπάρχει εφαρμογή του μέτρου της κάρτας φιλάθλου και όσοι επιθυμούν να τους παρακολουθήσουν θα πρέπει να την εξασφαλίσουν.

Στο μεταξύ, ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ανδρών Ανδρέας Ανδρέου στο πλαίσιο των δυο φιλικών παιχνιδιών που θα δώσει η Εθνική Ομάδα με αντίπαλο το Ισραήλ που θα γίνουν από τις 15/10/2018 μέχρι 21/10/2018 κάλεσε συνολικά 21 χειροσφαιριστές.

Από την κλήση της Προ-Εθνικής αποκλείστηκε ο Χριστόφορος Νούγκοβιτς ο οποίος έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με την ομάδα του στην Ελβετία.

Η 1η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18:30μμ.

Από Κύπρο:

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ: Κυπριανού Ξένιος, Στυλιανού Γιώργος, Σοφοκλέους Κυριάκος, Κώστα Ευάγγελος, Μηνά Μάριος, Τριμιθιώτης Μάριος, Χρυσάνθου Χρίστος, Χριστοδούλου Γιώργος , Παρασκευά Λουκάς , Ρούσος Παναγιώτης

ΠΑΡΝΑΣΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Μιχαήλ Κωνσταντίνος, Προύντζος Σωτήρης, Δημοσθένους Βασίλης ,Χριστοδούλου Γιώργος , Π Κυπριανού Γιώργος, Ταρτίος Δημήτρης, Λεοντίου Ορέστης, Νικηφόρου Δημήτρης , Κωνσταντίνου Ανδρέας.

Από Ελλάδα:

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ: Αργυρού Χρίστος

ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ: Αργυρού Ιούλιος
(ΚΥΠΕ/ΔΝ/ΓΧΡ)