Διευθετήσεις για τον Ποδοσφαιρικό αγώνα για το EUROPA LEAGUE μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ATHLETIC BILBAO

Διευθετήσεις για τον Ποδοσφαιρικό αγώνα για το EUROPA LEAGUE μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ATHLETIC BILBAO

Διευθετήσεις για τον Ποδοσφαιρικό αγώνα για το EUROPA LEAGUE μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ATHLETIC BILBAO

Η Αστυνομία, στo πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί στο Στάδιο Γ.Σ.Π., σήμερα 23.2.2017 και ώρα 20:00, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το EUROPA LEAGUE, μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ATHLETIC BILBAO, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.  
Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας.  Όσον αφορά τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας του ΑΠΟΕΛ, καλούνται να προσέλθουν στο στάδιο από τα Φώτα Ορφανίδη, μία ώρα  πριν την έναρξη του αγώνα. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 18:00. Για τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας οι είσοδοι θα ανοίξουν η ώρα 17:30.
Επίσης ανακοινώνεται ότι:

ΑΠΟΕΛ
Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ  θα καταλάβουν τις δυτικές, ανατολικές και νότιες κερκίδες του Σταδίου.  
Oι οπαδοί μπορούν να σταθμεύσουν τα οχήματα τους σε όλους τους χώρους στάθμευσης του Σταδίου. 
Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα λειτουργήσουν τα δυτικά ταμεία για τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ. Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 18:00.

ATHLETIC BILBAO
Οι φίλαθλοι της ATHLETIC BILBAO  θα καταλάβουν τις βόρειες κερκίδες του Σταδίου και θα σταθμεύσουν σε συγκεκριμένο σημείο του Βόρειου χώρου στάθμευσης.
Για τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας θα υπάρξει μόνο προπώληση εισιτηρίων και δεν θα ανοίξουν ταμεία στο στάδιο. 
Σχετικό Σχεδιάγραμμα των δρομολογίων των οπαδών του ΑΠΟΕΛ και της ATHLETIC BILBAO καθώς και των χώρων στάθμευσης των φίλων των δύο ομάδων επισυνάπτεται. 
Εξάλλου, τονίζεται σε όλους ότι:
o Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.
o Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.  
o Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλον χώρο, στους τοίχους του Σταδίου και οπουδήποτε αλλού.  
o Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους.  
o Το σκαρφάλωμα στα κάγκελά και στα δίκτυα του Σταδίου δεν επιτρέπεται.  
o Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχτεί από το Στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο. 
o Για τους οπαδούς της ATHLETIC BILBAO το σημείο συλλογής αντικειμένων είναι τα Βόρεια Ταμεία και για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ τα Δυτικά Ταμεία. 
o Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων πάνω στον νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών, στα ερείσματα των δρόμων στην γύρω περιοχή του σταδίου, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.
Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λευκωσίας μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 112.
Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία θα βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή του.