Έκθεση για ευημερία ζώων θα παραδώσει στον Πρόεδρο το Κόμμα για τα Ζώα

Έκθεση για ευημερία ζώων θα παραδώσει στον Πρόεδρο το Κόμμα για τα Ζώα

Αντιπροσωπεία του Κόμματος για τα Ζώα Κύπρου και ο Πρόεδρος του Κόμματος θα παραδώσει την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου, συνολική έκθεση για όλα τα θέματα που αφορούν την ευημερία και προστασία των ζώων στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κόμματος για τα Ζώα, την ίδια ημέρα η αντιπροσωπεία του κόμματος θα επισκεφθεί τα δυο προεδρικά σκυλιά για να τους προσφέρει διάφορα ‘καλούδια’.

Στη Λεμεσό, μέλη της Επαρχιακής Επιτροπής θα στήσουν μικρό περίπτερο στην πλατεία Γρ. Αυξεντίου διανέμοντας ενημερωτικό υλικό, ενώ στην Πλατεία του Κάστρου στην Κάτω Πάφο το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου σε συνεργασία με το καταφύγιο σκύλων Hope for Strays θα υπάρχουν σκυλιά που θα διατίθενται  για υιοθεσία.

Προστίθεται ότι στη Λάρνακα, διοργανώνεται παρουσίαση με θέμα «Πως μπορείς να γίνεις ο καλύτερος φίλος του καλύτερου σου φίλου» στο ξενοδοχείο Φλαμίνγκο στις 18.00, ενώ στην Αμμόχωστο το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου θα συνεργαστεί με την  Ιδιωτική κτηνιατρική κλινική Medved, προσφέροντας δωρεάν τοποθέτηση μικροτσίπ και δωρεάν εγγραφή στο σύστημα των κτηνιατρικών υπηρεσιών.

(ΚΥΠΕ/ΑΓΚ/ΓΧΡ)