Ενα βαθμό θα δείξει απόψε ο υδράργυρος στο εσωτερικό

Ενα βαθμό θα δείξει απόψε ο υδράργυρος στο εσωτερικό

Βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά και πτώση της θερμοκρασίας συνθέτουν το σκηνικό του καιρού από σήμερα έως και την Κυριακή. Απόψε ο υδράργυρος στη Λευκωσία θα δείξει μόλις ένα βαθμό.

Σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία, καιρός σήμερα θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και ενδεχομένως και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά αναμένεται να πέσει χιόνι.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα ανατολικά και νότια παράλια, γύρω στους 14 στα υπόλοιπα παράλια και στους μείον ένα βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά όπου θα επικρατεί παγετός.

Το ίδιο σκηνικό και απόψε όπου επίσης αναμένονται χιόνια στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά. Η θερμοκρασία θα πέσει στον 1 βαθμό στο εσωτερικό, γύρω στους 3 στα ανατολικά και νότια παράλια, γύρω στους 7 στα υπόλοιπα παράλια και στους μείον 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ θα σημειώσει άνοδο την Κυριακή για να παραμείνει στα ίδια επίπεδα τη Δευτέρα.

(ΚΥΠΕ/ΚΧΡ/ΓΧΡ)