Ενώπιον Δικαστηρίου ο ύποπτος στην υπόθεση της απαγωγής δύο 11χρονων μαθητών

Ενώπιον Δικαστηρίου ο ύποπτος στην υπόθεση της απαγωγής δύο 11χρονων μαθητών

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, όπου αναμένεται να γίνει καταχώριση της υπόθεσης, θα παρουσιαστεί σήμερα ο 35χρονος από τη Λάρνακα, ως ύποπτος για την απαγωγή των δύο 11χρονων μαθητών από το σχολείο τους στη Λάρνακα, που έγινε στις 25 Σεπτεμβρίου.

Σήμερα Πέμπτη 4 Οκτωβρίου λήγει το διάταγμα προσωποκράτησης του υπόπτου και αναμένεται ότι η Αστυνομία θα προχωρήσει σε καταχώρηση της υπόθεσης στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας προκειμένου να γίνει παραπομπή του σε απ’ ευθείας δίκη.

Ωστόσο, σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθούν οι έρευνες της Αστυνομίας οι ανακριτές θα ζητήσουν από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας ανανέωση του διατάγματος κράτησης του υπόπτου.

Εναντίον του υπόπτου αναμένεται να απαγγελθούν τέσσερις κατηγορίες, απαγωγής, αρπαγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό, περιαγωγής σε κατάσταση νάρκωσης και άδικης απόκρυψης ή περιορισμού απαχθέντος.

Υπενθυμίζεται ότι τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τρίτης 25 Σεπτεμβρίου όταν ο ύποπτος φέρεται να απήγαγε τους δύο μαθητές από την αυλή του σχολείου τους στο Δημοτικό Σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα.

Μόλις έγινε αντιληπτή η απαγωγή η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του δράστη, ο οποίος εντοπίστηκε τελικά μαζί με τα παιδιά νωρίς το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στο διαμέρισμα του που βρίσκεται απέναντι ακριβώς από το Δημοτικό Σχολείο.

(ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΗΦ)