Έντονα καιρικά φαινόμενα στην Πάφο με αρκετά προβλήματα

Έντονα καιρικά φαινόμενα στην Πάφο με αρκετά προβλήματα

Oι καταρρακτώδεις βροχές που  πέφτουν στην επαρχία Πάφου από τις χτεσινές  απογευματινές ώρες και συνεχίστηκαν καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας προκάλεσαν αρκετά  προβλήματα στο οδικό δίκτυο της επαρχίας Πάφου. Εξαιτίας των καταρρακτωδών βροχών σε κάποια σημεία του οδικού δικτύου της επαρχίας Πάφου συσσωρεύτηκαν όγκοι νερού ωστόσο σήμερα το οδικό δίκτυο έχει αποκατασταθεί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δρόμος Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς και ο δρόμος Πόλης Χρυσοχούς – Αργάκας λόγω των καταρρακτωδών βροχών χτες κατέστη ολισθηρός. Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί  και να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα. Από τους σφοδρούς επίσης ανέμους απεκόπησαν κορμοί δέντρων, καταπλακώνοντας μάλιστα και ένα όχημα ενώ η Πυροσβεστική δέχτηκε κλήση για  αποκοπή και πτώση σύρματος επί της οδού Αθηνάς στην Πάφο. Συνεργείο της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου έσπευσε στην σκηνή για αποκατάσταση της βλάβης. Αρκετά υποστατικά έμειναν χωρίς ρεύμα ενώ τσίγκοι από κτηνοτροφικό υποστατικά στα Μαντριά κατέπεσε από τους δυνατούς ανέμους.

Η Αστυνομία ανακοινώνει επίσης πως η οδήγηση σε βρεγμένους δρόμους κρύβει πολλές παγίδες και κινδύνους γι’ αυτό οι οδηγοί οχημάτων πρέπει να βρίσκονται  πάντοτε σε εγρήγορση και να είναι  απόλυτα συγκεντρωμένοι στο δρόμο.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΓΧΡ)