Έψαχνε τους δράστες κλοπής και εντόπισε παράνομους αλλοδαπούς η Αστυνομία, στη Λεμεσό

Έψαχνε τους δράστες κλοπής και εντόπισε παράνομους αλλοδαπούς η Αστυνομία, στη Λεμεσό

Ένας προειδοποιητικός πυροβολισμός ρίφθηκε χθες βράδυ από τα μέλη της Αστυνομίας, στη Λεμεσό, τα οποία κατάφεραν να συλλάβουν δυο παράνομους αλλοδαπούς, στο πλαίσιο ερευνών για εντοπισμό των προσώπων που νωρίτερα είχαν αποσπάσει τσάντα από 57χρονη.
 
Συγκεκριμένα, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή Τζιαμούδας, αξιολογώντας πληροφορίες, όπου εντόπισαν δυο ύποπτα πρόσωπα, τα οποία επιχείρησαν να διαφύγουν, με αποτέλεσμα να ριφθεί ένας προειδοποιητικός πυροβολισμός και να συλληφθούν.
 
Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για δυο Νιγηριανούς, οι οποίοι διαμένουν παράνομα στο νησί και που ωστόσο δεν έχουν σχέση με την υπόθεση κλοπής από πρόσωπο που διερευνάται.
 
Υπενθυμίζεται πως χθες το μεσημέρι, δυο άγνωστα πρόσωπα, που βρίσκονταν εντός οχήματος, απέσπασαν την τσάντα 57χρονης πεζής, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό 927 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα, όλα συνολικής αξίας 1.225 ευρώ.
 
Η 57χρονη, η οποία στην προσπάθεια της να αποτρέψει την κλοπή έπεσε στο έδαφος, μετέβη σε ιδιωτική κλινική, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και απολύθηκε.
 
(ΚΥΠΕ/ΣΚ/ΓΧΡ)