Έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της χθεσινής ένοπλης ληστεία από ανταλλακτήριο χρημάτων

Έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της χθεσινής ένοπλης ληστεία από ανταλλακτήριο χρημάτων

Εντατικές έρευνες διεξάγει η Αστυνομία για τον εντοπισμό του δράστη της χθεσινής ένοπλης ληστείας με λεία 7.500 χιλ. ευρώ από  ανταλλακτήριο χρημάτων που βρίσκεται στο ισόγειο του πολυκαταστήματος Mall στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης που δεν είχε καλυμμένο το πρόσωπο του και σύμφωνα με την περιγραφή φορούσε αθλητικό καπέλο και γυαλιά ηλίου μετέβη στον υπόγειο χώρο στάθμευσης του πολυκαταστήματος όπου βρίσκεται το ανταλλακτήριο χρημάτων.

Ακολούθως υπό την απειλή πιστολιού που έβγαλε από την τσάντα που κρατούσε ζήτησε από την υπάλληλο του ανταλλακτηρίου χρημάτων τα χρήματα που βρίσκονταν στα ταμεία.

Κατά την τελική καταμέτρηση διαφάνηκε ότι αυτά ανέρχονται περίπου στις 7.500 χιλ. ευρώ.

Ο δράστης ζήτησε από την υπάλληλο στην αγγλική γλώσσα  να καθίσει στην γωνιά του καταστήματος στο έδαφος και να μην μετακινηθεί και στην συνέχεια απέσπασε τα χρήματα από τα ταμεία και τράπηκε σε φυγή.

Στην περιοχή έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη που εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Οι έρευνες της Αστυνομίας επεκτάθηκαν και τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που διαθέτει το κτίριο, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό .

Σύμφωνα με τις εικόνες που κατέγραψαν τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης ο δράστης φορούσε κοντό παντελόνι και μαύρη μπλούζα φαίνεται να βγαίνει από το κατάστημα πεζός και να απομακρύνεται τρέχοντας.

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου διερευνά την υπόθεση.
(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΓΧΡ)