Φωτιά σε όχημα του Τμήματος Δασών κατέσβεσε η Πυροσβεστική

Φωτιά σε όχημα του Τμήματος Δασών κατέσβεσε η Πυροσβεστική

Φωτιά σε όχημα του Τμήματος Δασών κατέσβεσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι στις 10.56 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε επιτελικό όχημα του Τμήματος Δασών στην πλατεία του χωριού Δρούσια, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Επιφάνειου. Ανταποκρίθηκαν 2 οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πόλις Χρυσοχούς και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 11.24 .

Το όχημα μάρκας Chevrolet Captiva  ενώ βρισκόταν σε κίνηση άρχισε να βγάζει πυκνό καπνό από τη μηχανή του οχήματος .O οδηγός αφού στάθμευσε στην άκρια του δρόμου, εξήλθε από το όχημα μαζί με τον συνοδηγό και μετά το όχημα αναφλέγηκε. Κατασβέστηκε με χρήση τυλιχτήρα νερού. Το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Τα αίτια παραμένουν ακόμη άγνωστα.

Εξάλλου στις 01.04 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα αγνώστων στοιχείων και μάρκας. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη με 1 όχημα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 01.28. Το όχημα κάηκε σε ανοικτό χώρο σε αδιέξοδο στην οδό Γιαννιτσά  στη Λεμεσό. Το όχημα ήταν χωρίς τροχούς και φαίνεται να ήταν εγκαταλειμμένο. Η πυρκαγιά πιθανότατα να οφείλεται σε κακόβουλη πράξη,

Συνολικά η  Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 χθες το πρωί μέχρι τις έξι σήμερα ανταποκρίθηκε  σε 20 κλήσεις για βοήθεια ,11 πυρκαγιές και 9 ειδικές εξυπηρετήσεις .

(ΚΥΠΕ/ΚΧΡ/ΓΒΑ)