Φωτιά σε σταθμευμένο όχημα στη Λεμεσό κατέσβεσε η Πυροσβεστική

Φωτιά σε σταθμευμένο όχημα στη Λεμεσό κατέσβεσε η Πυροσβεστική

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου κλήθηκε γύρω στις 3.04 τα ξημερώματα να κατασβέσει πυρκαγιά στο χώρο της μηχανής σε αυτοκίνητο μάρκας TOYOTA CELICA , σταθμευμένο σε στεγασμένο χώρο στάθμευσης ιδιωτικής οικίας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Πυροσβεστικής, ανταποκρίθηκαν 3 οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη ΄΄Λοχία Βασίλη Κρόκου΄΄, προσθέτοντας ότι η πυρκαγιά φαίνεται να τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 03.30. Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα . Η πιθανότητα η πυρκαγιά να προκλήθηκε λόγω εμπρησμού δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Επίσης η ώρα 15.00 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ισόγειο Ιδιωτική κατοικία  στην οδό Αγίου Αμβροσίου στον ποταμό Γερμασόγειας. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου με 3 οχήματα. Η πυρκαγιά ξεκίνησε από καναπέ στο σαλόνι της οικίας και σβήστηκε από μόνη της. Από την πυρκαγιά ζημιές έπαθε ο καναπές ενώ από τον καπνό ζημίες έπαθε η βαφή της οικίας. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου από τη Πυροσβεστική Υπηρεσία και η πιθανότητα η πυρκαγιά να προκλήθηκε από μετασχηματιστή φωτιστικού δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 30ης Ιανουαρίου 2017 μέχρι και τις 06.00 της 31ης Ιανουαρίου 2017 ανταποκρίθηκε  σε 19 κλήσεις για βοήθεια ,10 πυρκαγιές , 7 ειδικές εξυπηρετήσεις και 3 ψευδείς κλήσεις.

(ΚΥΠΕ/ΘΝΕ/ΜΜ)