Για την πρόκριση στη Σλοβακία η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΛ

Για την πρόκριση στη Σλοβακία η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΛ

Η γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ στο Βόλεϊ αντιμετωπίζει την Πέμπτη στις 19:00 την 1. BVK Bratislava στη σάλα Sport Ηall Sou Komecheho, στην πόλη Pezinok, για τον επαναληπτικό του Cev Challenge Cup Γυναικών. Στον πρώτο αγώνα στη Λεμεσό στις 15 Δεκεμβρίου, η ΑΕΛ κέρδισε με 3-0 σετ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΠΕ, στη Σλοβακία η ΑΕΛ αναζητεί νίκη, ενώ προκρίνεται απευθείας χωρίς το «χρυσό» σετ και εάν χάσει με 2-3 σετ.

Ο Στέργιος Φραγκέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του την τραυματία Δέσποινα Κωνσταντίνου που δεν ταξίδεψε στη Σλοβακία, αλλά στο ροτέισον εντάχθηκαν οι τρεις  νέες μεταγραφές. Η λίμπερο Έβελιν Στεφάνου που μεταγράφηκε από τον Sabbianco Απόλλων και οι δυο ξένες  η Βουλγάρα πασαδόρος Β. Μπόσκοβα και η Σέρβα  κεντρικός Βέσνα Γιοβάνοβιτς.

Στη Σλοβακία ταξίδεψαν οι Στ. Κωνσταντινίδου, Μ. Αριστείδου, Στ. Κωνσταντίνου, Αρτ. Σταύρου, Σ. Παύλου, Μ. Αγγελοπούλου, Εκ. Ριπνάγια, Β. Ριαλά, Μ. Μάγκντιτς, Σ. Τριφούνοβιτς, Α. Ταλιαδώρου, Β. Μπόσκοβα, Β. Γιοβάνοβιτς Και Ε. Στεφάνου.

Η ομάδα της 1. BVK Bratislava με βάση τη Cev παρατάσσεται με τις: A. Τρας, Ρ. Χουντέκοβα, Μ. Τζακοντνίσκα, Ρ. Στάνκοβα, Μ. Καντράκοβα, Μ. Τουρσίκοβα, Σκ. Τζάνκοβα, Λ. Οβέτζοβα, Ντ. Ραμάτζοβα, Ζ. Πίσεσνα, Κρ. Μασταλίροβα, Σ. Τζιτζανίκοβα.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Agnes Βatkai Katona (Ουγγαρία) και  Angel Romero Martinez (Ισπανία).

(ΚΥΠΕ/ΘΚΕ/MM)