Η Batwoman στη μικρή οθόνη σε σειρά του CW

Η Batwoman στη μικρή οθόνη σε σειρά του CW

Το δίκτυο CW προχωρεί με μια σειρά «Stand-alone» της Batwoman και κυκλοφόρησε έναν πιλότο με την Ruby Rose στον ρόλο της Batwoman, σε κείμενα της Caroline Dries και παραγωγό τον Greg Berlanti.

Στη δημιουργία του πιλότου θα συμβάλει και ο σκηνοθέτης David Nutter, βραβευμένος με Emmy για το Game of Thrones, ο οποίος είχε βοηθήσει για τους πιλότους του Flash και του Green Arrow.

Ο Berlanti με την πιθανή μεταφορά της Batwoman στη μικρή οθόνη σπάει ακόμα ένα στεγανό, καθώς θα είναι η πρώτη σειρά υπερήρωα όπου η πρωταγωνίστρια είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλη αλλά και ο ρόλος ο ίδιος απεικονίζει μία λεσβία.

Το τηλεοπτικό δίκτυο CW στην περιγραφή της σειράς αναφέρει: «Η Kate Kane (Rose) οπλισμένη με πάθος για κοινωνική δικαιοσύνη βγαίνει στους δρόμους του Gotham ως Batwoman, ανοιχτά λεσβία και άρτια καταρτισμένη μαχήτρια δρόμου, σε μία πόλη που ψάχνει απελπισμένα έναν σωτήρα, η Kate πρέπει να ξεπεράσει τους δαίμονές της πριν γίνει το σύμβολο ελπίδας του Gotham».

Σε δημοσκόπηση του Hollywood Reporter το 85% (περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι) ψήφισαν υπέρ της προβολής της σειράς Batwoman.

(ΚΥΠΕ-ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΡΑΓ/ΓΧΡ)