Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει την Τουρκία

Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει την Τουρκία

Την Τουρκία αντιμετωπίζει σήμερα στην Κωνσταντινούπολη, η Εθνική Ελπίδων U19 για τον 6ο Όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Kasımpasa Recep Tayyip Erdoğan» και θα αρχίσει στις 19:00.

Όπως αναφέρει η ΚΟΠ, ο προπονητής Νίκος Ανδρονίκου από την πρώτη στιγμή που συγκέντρωσε τους διεθνείς για τον αγώνα με την Τουρκία, μαζί με τους συνεργάτες του επικεντρώθηκαν σε θέματα τακτικής και καθημερινά η προσπάθεια ήταν για το μάξιμουμ στις προπονήσεις.

«Θέλουμε να επαναλάβουμε ανταγωνιστικές μας παρουσίες για να έχουμε θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε και μπορούμε να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας στον όμιλο με καλύτερο απολογισμό και ψηλότερη βαθμολογική θέση», είπε.

Ο κύκλος της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα χωρίς ουσιαστικά προβλήματα.

Στην αποστολή που βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη συμμετέχουν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Ανδρέας Παρασκευά, Δημήτρης Δημητρίου, Ανδρέας Καρώ, Κωσταντίνος Μιχαηλίδης, Σιών Ιωάννου, Χρίστος Χατζηπασχάλης, Κωσταντίνος Σωτηρίου, Παναγιώτης Αρτυματάς, Παύλος Κορέας, Λεωνίδας Κυριάκου, Ντανίλο Σπόλιαριτς, Κυριάκος Παναγή, Μάριος Ηλία, Γιώργος Παπαγεωργίου, Ιωάννης Πίττας, Πάρης Ψάλτης, Ηλίας Γεωργίου, Παναγιώτης Ζαχαρίου, Ανδρέας Καρώ, Χάρι Κυπριανού, Μιχάλης Χαραλάμπους.

Η προϊστορία με την Εθνική Τουρκίας έχει καταγράψει 2 νίκες και 1 ήττα. Για πρώτη φορά η Κύπρος αντιμετώπισε την Τουρκία στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 στις 12 Νοεμβρίου 2015 στο Στάδιο «Αμμόχωστος – Επιστροφή», όταν ηττήθηκε με 3-0.

Στον αγώνα που έγινε στην Άγκυρα την 1η Σεπτεμβρίου 2016, η Εθνική κέρδισε με 1-0 από γκολ του Φάνου Κατελάρη. Στη διοργάνωση που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο πρώτος αγώνας έγινε στις 5 Οκτωβρίου 2017 στο ΑΕΚ Αρένα, η Κύπρος επικράτησε με 2-1 με ανατροπή.

(ΚΥΠΕ/ΘΚΕ/ΓΒΑ)