Η Εθνική Κύπρου στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Εθνική Βουλγαρίας για το Πρωτάθλημα των Εθνών

Η Εθνική Κύπρου στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Εθνική Βουλγαρίας για το Πρωτάθλημα των Εθνών

Η Εθνική Ανδρών Κύπρου αναμετράται απόψε στις 21.45 με τη Βουλγαρία, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστική της 3ης κατηγορίας του 3ου ομίλου του Πρωταθλήματος των Εθνών.

Κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου, η Εθνική μας θα προσπαθήσει να έχει βαθμολογικό κέρδος για να αυξήσει τις πιθανότητες της για διάκριση μέσω του Πρωταθλήματος των Εθνών.

Η ομάδα της Κύπρου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών για τον αγώνα  με τη Βουλγαρία με προπόνηση στο Στάδιο Vasil Levski, το εθνικό στάδιο της Βουλγαρίας.

Σύμφωνα με την ΚΟΠ, η προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς να προκύψει οποιοδήποτε αγωνιστικό πρόβλημα με το Ραν Μπεν Σιμόν να έχει στη διάθεση του τους ακόλουθους 23 ποδοσφαιριστές: Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Ούρκο Πάρντο, Τζέισον Δημητρίου, Μάριος Στυλιανού, Γιώργος Μερκής, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Βαλεντίνος Σιέλης, Στέφανος Μουκτάρης, Νικόλας Ιωάννου, Ιωάννης Κούσουλος, Γιώργος Βασιλείου, Ρενάτο Μαρκάσα, Ανδρέας Αβραάμ, Κωστάκης Αρτυματάς, Βασίλης Παπαφώτης, Γεράσιμος Φυλακτού, Γιώργος Οικονομίδης, Γρηγόρης Κάστανος, Ονησίφορος Ρουσιάς, Φώτης Παπουλής, Πιέρος Σωτηρίου και Δημήτρης Χριστοφή.

(ΚΥΠΕ/ΜΚ/ΓΧΡ)