Η Hermes Airports λειτουργεί με νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα

Η Hermes Airports λειτουργεί με νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα

Η Hermes Airports λειτουργεί με νέα αναβαθμισμένη ιστοσελίδα, η οποία προσφέρει σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας «πιο εύκολη και πιο γρήγορη πλοήγηση στους χρήστες, δομημένο σχεδιασμό και τη δυνατότητα χρήσης της ιστοσελίδας από άτομα με αναπηρίες».

Ο επανασχεδιασμός της ιστοσελίδας της Hermes Airports (www.hermesairports.com), προστίθεται στην ανακοίνωση «έγινε με κριτήριο να προσφέρει μια ανθρωποκεντρική αίσθηση και να εξυπηρετεί καλύτερα τόσο το ευρύ και το επιβατικό κοινό, όσο και τους συνεργάτες της εταιρείας. Η ανανεωμένη ιστοσελίδα χρησιμοποιεί αναβαθμισμένη τεχνολογία που προσαρμόζεται άμεσα με όλες τις συσκευές (Η/Υ, tablet, smartphones)».

Η νέα ιστοσελίδα «χάρη στον απλοποιημένο της σχεδιασμό και την ανανεωμένη της δομή, προσφέρει άμεσα στους χρήστες τις πληροφορίες που αναζητούν, με διαβαθμισμένη πληροφόρηση για ταξιδιώτες και οργανισμούς (κατηγορίες «Επιβάτες» και «Επιχειρείν» αντίστοιχα). Παράλληλα, το περιεχόμενο της ιστοσελίδας παρουσιάζεται με τρόπο που να δίνει έμφαση στις υπηρεσίες των δύο αεροδρομίων, αλλά και προτάσεις για περιήγηση, εκδηλώσεις και άλλα στην Κύπρο στο τρέχον διάστημα».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «η ιστοσελίδα έχει δημιουργηθεί με βάση το πρότυπο WCAG (Web Content Accessibility Guidelines), καθιστώντας τον σχεδιασμό και το περιεχόμενό της προσβάσιμο σε άτομα με μειωμένη όραση, κινητικά προβλήματα και αναπηρίες».

Στο επόμενο διάστημα, η ιστοσελίδα της Hermes Airports «θα προσφέρει μια νέα εφαρμογή για αεροπορικές εταιρείες που θα παρέχει εξατομικευμένες αναλύσεις στοιχείων και εκτιμήσεις της αγοράς και διαδραστική σύνδεση με το περιεχόμενο του περιοδικού των αεροδρομίων «Welcome», το οποίο παρουσιάζει την Κύπρο μέσα απο τις διαφορετικές εμπειρίες των ανθρώπων της».

Σημειώνεται ότι «η ιστοσελίδα της Hermes Airports σχεδιάστηκε απο την Global Reach μια εταιρεία με που έχει βάση την Αίοβα στις Η.Π.Α. η οποία έχει παράρτημα στην Κύπρο. Η εταιρεία που έχει μια 20ετή εμπειρία και ένα ευρύ πορτφόλιο πελατών, εξειδικεύεται στον δυναμικό σχεδιασμό ιστοσελίδων με βάση τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας, τεχνολογίας και του προτύπου WCAG».
(ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΓΧΡ)