Κατηγορήθηκε γραπτώς ο ιδιοκτήτης του οχήματος που οδηγούσε θύμα τροχαίου στην Πάφο

Κατηγορήθηκε γραπτώς ο ιδιοκτήτης του οχήματος που οδηγούσε θύμα τροχαίου στην Πάφο

Κατηγορήθηκε γραπτώς ο 34χρονος που συνελήφθη χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση θανατηφόρας τροχαίας σύγκρουσης με θύμα 28χρονο από την Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς.

`Οπως διαφάνηκε από τις εξετάσεις που έγιναν, ο 34χρονος είναι ο ιδιοκτήτης του οχήματος που οδηγούσε ο 28χρονος Φίλιππος Χατζηφιλίππου από την Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε οδική σύγκρουση, τα ξημερώματα χθες στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 34χρονος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος, στην συνέχεια ωστόσο  επανασυνελήφθηκε για διάφορα εντάλματα προστίμου που εκκρεμούσαν εναντίον του.

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 2 π.μ. χθες, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 28χρονος, στο δρόμο Αγίας Μαρίνας – Αργάκας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε αρχικά σε προστατευτικό κιγκλίδωμα του δρόμο και ακολούθως, αφού ανατράπηκε επανειλημμένα, ακινητοποιήθηκε σε δέντρο.

Από την πρόσκρουση, ο 28χρονος οδηγός τραυματίστηκε κρίσιμα. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Τροχαία Πάφου αποδίδει το νέο θανατηφόρο δυστύχημα στην υπερβολική ταχύτητα.

Η Τροχαία Πάφου και ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς συνεχίζουν τις εξετάσεις.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΜΚ)