Κλειστοί οι δρόμοι Καρβουνά – Τροόδους και Προδρόμου – Τροόδους

Κλειστοί οι δρόμοι Καρβουνά – Τροόδους και Προδρόμου – Τροόδους

Κλειστοί για όλα τα οχήματα είναι οι δρόμοι Καρβουνά – Τροόδους και Προδρόμου – Τροόδους, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Στην επαρχία Πάφου, αναφέρεται, κλειστοί για την τροχαία κίνηση είναι οι δρόμοι Αμαργέτης – Κελοκεδάρων – Νατάς, λόγω υπερχείλισης του ποταμού Ξερού (περιοχή Ζυριπιλλή) και Γαλαταριάς – Σαλαμιού, λόγω υπερχείλισης του ποταμού Ξερού. Το γεφύρι του ποταμού Τζιελεφού εξακολουθεί να είναι κλειστό.

Κλειστοί για όλα τα οχήματα είναι οι δρόμοι:

Καρβουνά – Τροόδους
Προδρόμου – Τροόδους

Ανοικτοί μόνο για οχήματα 4Χ4 ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι οι δρόμοι:

Επαρχία Λεμεσού:

Πλατρών – Τροόδους
Τροοδιτίσσης – προδρόμου
Καρβουνά – Κυπερούντας – Αγρού
Αγρού – Παλαιχωρίου

Διαμέρισμα Μόρφου:
Πεδουλά – Προδρόμου

Πεδουλά – Pinewood – Κακοπετριάς

Προδρόμου – Λεμύθου

Προδρόμου – Τροοδίτισσας – Πλατρών

Κακοπετριάς – Καρβουνά

Επίσης, ολισθηροί λόγω παγετού είναι οι δρόμοι:
Πεδουλά – Μουτουλλά

Πεδουλά – Λεμύθου

Παράλληλα, στην επαρχία Πάφου, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, σημείο του κύριου δρόμου Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς, δύο χιλιόμετρα έξω από το Στρουμπί προς Γιόλου, υπέστη καθίζηση στην αριστερή πλευρά με κατεύθυνση προς Γιόλου, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει το προστατευτικό κιγκλίδωμα. Ο δρόμος έχει σηματοδοτηθεί κατάλληλα.

Λόγω των βροχοπτώσεων σε πολλές περιοχές το οδόστρωμα είναι επικίνδυνο και καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Όσοι θα διακινηθούν στους δρόμους προτρέπονται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα, να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

(ΚΥΠΕ/ΗΦ/ΓΧΡ)