Κλειστοί δρόμοι λόγω της στάσης εργασίας των οδηγών ταξί

Κλειστοί δρόμοι λόγω της στάσης εργασίας των οδηγών ταξί

Σε τετράωρη στάση εργασίας προχωρούν οι οδηγοί ταξί σε όλη την Κύπρο, διαμαρτυρόμενοι “για την αδιαφορία” του Υπουργείου Μεταφορών για τα προβλήματα στον κλάδο.

Η διαμαρτυρία των οδηγών ταξί, που θα διαρκέσει μέχρι τις 11, αναμένεται να προκαλέσει προβλήματα στην τροχαία κίνηση, καθώς θα κλείσουν σημαντικές οδικές αρτηρίες σε όλες τις πόλεις.

Οι οδηγοί ταξί προσυγκεντρώθηκαν στο Μακάρειο Στάδιο στη Λευκωσία, στην πιάτσα στο νέο Λιμάνι Λεμεσού, στο αεροδρόμιο Λάρνακας για τη Λάρνακα και στο αεροδρόμιο Πάφου.

Στη Λευκωσία μεταξύ των ωρών 7 π.μ. – 9 π.μ., οι ακόλουθοι δρόμοι θα είναι κλειστοί για την τροχαία κίνηση:
Λεωφόρος Στροβόλου με κατεύθυνση από Στρόβολο προς Λευκωσία, 200 περίπου μέτρα πριν τα φώτα τροχαίας με τη λεωφόρο Αθαλάσσας, θα είναι κλειστή μόνο η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Λεωφόρος Αθαλάσσας με κατεύθυνση από λεωφόρο Πειραιώς προς τα φώτα τροχαίας με τη λεωφόρο Στροβόλου, θα είναι κλειστή η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας από το ύψος της οδού Σουλίου μέχρι τα φώτα τροχαίας της λεωφόρου Αθαλάσσας με λεωφόρο Στροβόλου.

Λεωφόρος Γρίβα Διγενή με κατεύθυνση από τα φώτα τροχαίας της λεωφόρου Γρίβα Διγενή με 25ης Μαρτίου, προς τα φώτα της λεωφόρου Γρίβα Διγενή με Αγίου Προκοπίου θα είναι κλειστή η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας από το ύψος της οδού Γρηγόρη Αυξεντίου μέχρι τα φώτα τροχαίας της λεωφόρου Γρίβα Διγενή με Αγίου Προκοπίου.

Κυκλικός Κόμβος προς το συγκρότημα «ΔΙΑΣ» με κατεύθυνση προς τα φώτα τροχαίας της οδού Αγίου Προκοπίου με λεωφόρο Γρίβα Διγενή, θα είναι κλειστή η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και η λεωφορειολωρίδα, από το ύψος του Κυκλικού Κόμβου του συγκροτήματος «ΔΙΑΣ» μέχρι και τα φώτα τροχαίας της οδού Αγίου Προκοπίου με τη λεωφόρο Γρίβα Διγενή.

Ακολούθως, μεταξύ των ωρών 9.30 π.μ. – 10 π.μ., θα κλείσουν για την τροχαία κίνηση οι δρόμοι:

Οδός Κωνσταντίνου Παλαιολόγου θα είναι κλειστή η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας από το ύψος της οδού Θερμοπυλών με κατεύθυνση και μέχρι το ύψος του Δημαρχείου Λευκωσίας.

Παρά την πλατεία Ηπείρου στο Άγαλμα Σολωμού θα παραμείνει κλειστή μία λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από το ύψος της οδού Κ. Παντελίδη προς και μέχρι τα φώτα τροχαίας των οδών Ομήρου με Αναστ. Λεβέντη.

Για τη διευκόλυνση του κοινού η Αστυνομία έχει προχωρήσει στις αναγκαίες τροχαίες ρυθμίσεις, από την Τροχαία Λευκωσίας.

(ΚΥΠΕ/ΓΣΑ/ΓΒΑ)