Κλοπή από διαμέρισμα διερευνά το ΤΑΕ Πάφου

Κλοπή από διαμέρισμα διερευνά το ΤΑΕ Πάφου

Διαρρήκτες εντόπισαν ζεύγος Βρετανών επιστρέφοντας στο συγκρότημα διαμερισμάτων που διαμένουν ανάμεσα στην συνοικία του Μουττάλου και την τουριστική περιοχή Τάφοι των Βασιλέων σήμερα τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ζεύγος των Βρετανών κατήγγειλε ότι επιστρέφοντας στο διαμέρισμα τους γύρω στις 02:00 το πρωί είδαν δύο διαρρήκτες να εξέρχονται από γειτονικό διαμέρισμα στο οποίο διαμένουν δύο τουρίστριες από την Ρωσία.

Στην θέα των διαρρηκτών ο 25χρονος Βρετανός άρχισε να καταδιώκει τους δύο διαρρήκτες οι οποίοι μόλις τον είδαν τράπηκαν σε φυγή.

Ο 25χρονος κατάφερε να προσεγγίσει του δράστες και ακολούθησε σε κάποια στιγμή συμπλοκή με αποτέλεσμα ο νεαρός επισκέπτης να δεχτεί ελαφρά χτυπήματα σε διάφορα μέρη του σώματος του.

Το επεισόδιο με τον 25χρονο και τους δύο διαρρήκτες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους και ο ένας εκ των δύο κρατούσε μαχαίρι που δεν χρησιμοποίησε,  αντιλήφθηκε Ε/κ ο οποίος έσπευσε στο μέρος με αποτέλεσμα οι διαρρήκτες να εγκαταλείψουν τη σκηνή.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή μετά την καταγγελία και όπως διαπίστωσαν από περαιτέρω εξετάσεις από το διαμέρισμα των δύο Ρωσίδων τουριστών οι δράστες απέσπασαν χρηματικό ποσό και αριθμό ηλεκτρονικών ειδών.

Ακολούθως η Αστυνομία συνέλεξε διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΑΑΡ)