Κλοπή από οχήματα διερευνά η Αστυνομία Πάφου

Κλοπή από οχήματα διερευνά η Αστυνομία Πάφου

Υπόθεση κλοπής  από δύο οχήματα διερευνά η αστυνομική διεύθυνση Πάφου. Για τις δύο κλοπές από οχήματα συνελήφθησαν δύο  πρόσωπα ενώ αναζητείται και τρίτο .

Σύμφωνα με την Αστυνομία 52χρονος από την Μεσόγη στάθμευσε το  όχημα του στο δρόμο έξω από το χωράφι του όταν σε κάποια στιγμή ενώ ασχολείτο με γεωργικές εργασίες  αντιλήφθηκε άγνωστο πρόσωπο να σπάζει το τζάμι της πόρτας του οδηγού του οχήματος του .

Διαπίστωσε επίσης πως όχημα πολυτελείας βρισκόταν στην περιοχή. Ο οδηγός του οχήματος που φέρεται να ανέμενε τον δράστη, μόλις κατάλαβε ότι ο ιδιοκτήτης του οχήματος τους είχε αντιληφθεί φώναξε στον συνεργάτη του και εξαφανίστηκαν.

Ο ιδιοκτήτης ωστόσο του χωραφιού κατάφερε να συγκρατήσει τους αριθμούς εγγραφής του οχήματος και με βάση την μαρτυρία του εξεδόθη ένταλμα σύλληψης εναντίον του ιδιοκτήτη του οχήματος. Πρόκειται για 24χρονο που έχει απασχολήσει κατά επανάληψη την Αστυνομία.

Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στο μέρος και από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησαν διαφάνηκε ότι από το όχημα κλάπηκε το τηλέφωνο του 52χρονου αξίας 200 ευρώ.

Στην δεύτερη περίπτωση η Αστυνομία συνέλαβε 36χρονο για κλοπή ρούχων και το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ από ασθενοφόρο κλινικής.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο  οδηγός του ασθενοφόρου σταμάτησε για λίγα λεπτά έξω από περίπτερο όταν ο 36χρονος φέρεται σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία εισήλθε στο ασθενοφόρο για  να αρπάξει  ρούχα και χρήματα .

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΑΧΡ)