Κύπρος – Κόσσοβο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Futsal 2018

Κύπρος – Κόσσοβο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Futsal 2018

Νέες δύσκολες εξετάσεις δίνει το απόγευμα η Εθνική Ομάδα Futsal της Κύπρου στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Futsal 2018.

Σύμφωνα με την ΚΟΠ, η Εθνική Futsal, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής για τον 5ο όμιλο, αντιμετωπίζει, στην αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία», στις 18:30, με ελεύθερη είσοδο, το Κόσσοβο.

Στόχος της κυπριακής ομάδας η πρόκριση.

Στη χθεσινή πρεμιέρα η Κύπρος νίκησε μετά από συναρπαστικό αγώνα τη Δανία με 3-2 και το Κόσσοβο επικράτησε με το ευρύ 5-1 της Νορβηγίας.

Η σπουδαία νίκη επί της Δανίας και με τον τρόπο που επιτεύχθηκε ενισχύει την ψυχολογία για το στόχο της πρωτιάς που δίνει πρόκριση και το μήνυμα του Ομοσπονδιακού προπονητή Άθου Στυλιανού ήταν σαφέστατο.

«Πετύχαμε μια σημαντική νίκη, όμως έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας για την επίτευξη του μεγάλου στόχου. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας», είπε.

Ο αρχηγός της ομάδας Τάσος Σκαμπύλης ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράσταση του, τονίζοντας πως «ήταν σημαντική η βοήθεια του κόσμου για να φτάσουμε στη νίκη και είναι αναγκαία η συμπαράσταση και στο σημερινό αγώνα που ενδεχομένως να καθορίσει πολλά για την κατάταξη του ομίλου μας».

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Daniel Deca (Ρουμανία) και Moshe Bohbot (Ισραήλ). Παρατηρητής διαιτησίας ο Μαλτέζος Gjergji Bitri.
Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 16:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας της Δανίας με τη Νορβηγία.
(ΚΥΠΕ/ΔΝ/MM)