Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα η Εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει εκτός τη Σλοβενία για το Πρωτάθλημα Εθνών

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα η Εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει εκτός τη Σλοβενία για το Πρωτάθλημα Εθνών

Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, η Εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει απόψε εκτός έδρας την Σλοβενία για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος των Εθνών. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 21:45.

Η Εθνική ολοκλήρωσε χθες βράδυ την προετοιμασία της με προπόνηση στο Στάδιο Stozice της Λιουμπλιάνας.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με την ΚΟΠ, ολοκλήρωσαν χωρίς πρόβλημα την προπόνηση και είναι στη διάθεση του Ραν Μπεν Σιμόν για τον αγώνα, με εξαίρεση τον Κωνσταντίνο Λαϊφη, λόγω καρτών.

Στην προπόνηση της Δευτέρας ο προπονητής της Εθνικής δούλεψε πολύ με τους ποδοσφαιριστές του στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα στον αγώνα με τους Σλοβένους, προειδοποιώντας τους ότι τους περιμένει ένας πολύ δύσκολος αγώνα στον οποίο θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, με τα ελάχιστα δυνατά λάθη.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας, ο οποίος βρίσκεται στη Σλοβενία με την αποστολή της Εθνικής, μίλησε στους ποδοσφαιριστές πριν την χθεσινή προπόνηση.

«Προερχόμαστε από μια ήττα, αλλά δεν πρέπει να σας πάρει από κάτω. Είμαι περήφανος για εσάς. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια σας στη Σόφια και θέλω να συνεχίσετε την προσπάθεια», ανέφερε ο κ. Κούμας.

Πρόσθεσε πως ως Εθνική προοδεύουμε συνεχώς και θέλω αυτό να το δείχνουμε σε κάθε αγώνα. «Είμαι δίπλα σας και είναι με μεγάλη ικανοποίηση που βλέπω το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει μεταξύ σας.  Ο σεβασμός κερδίζετε με τη σωστή νοοτροπία και αυτό είναι που θέλουμε να βλέπουμε στο γήπεδο», σημείωσε.

Αισιόδοξος ότι η ομάδα θα καταφέρει να ανακάμψει και να παρουσιαστεί όπως πρέπει στον αγώνα με τη Σλοβενία, εμφανίστηκε στην χθεσινή Συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Εθνικής Ραν Μπεν Σιμόν.

“Εμπιστεύομαι τους ποδοσφαιριστές μου, έχω πίστη στην ομάδα μου. Πρέπει να βρούμε το κίνητρο να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει απογοήτευση μετά τον αγώνα με τη Βουλγαρία, όμως έγινε μεγάλη προσπάθεια από όλους μας για να επανέρθουν σωματικά και ψυχολογικά οι ποδοσφαιριστές και θεωρώ ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί, απέναντι στην πιο ποιοτική, κατά την άποψη μου, ομάδα του ομίλου” ανέφερε ο κ. Σιμόν.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Μερκής δήλωσε πως αναγνωρίζουν ότι έχουν να αγωνιστούν κόντρα σε ένα δύσκολο αντίπαλο αλλά γνωρίζουν τις δυνατότητες και της δικής μας ομάδας. «Προερχόμαστε από μια ήττα που θα μπορούσαμε να πάρουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Μετά από μια ήττα χρειάζεται αντίδραση και αύριο (σήμερα) μας δίνεται η ευκαιρία να αντιδράσουμε και να δείξουμε ποιοι πραγματικά είμαστε», είπε.

(ΚΥΠΕ/ΘΚΕ/ΓΧΡ)