Μετρά αντίστροφα για τους αγώνες με την Τουρκία, η εθνική ομάδα Davis Cup

Μετρά αντίστροφα για τους αγώνες με την Τουρκία, η εθνική ομάδα Davis Cup

Η Εθνική ομάδα Davis Cup μετρά πλέον αντίστροφα για τους αγώνες με αντίπαλο την Τουρκία στο πλαίσιο της Ευρωαφρικανικής ζώνης, Όμιλος ΙΙ, του Παγκοσμίου Κυπέλλου, οι οποίοι θα διεξαχθούν από τις 3 μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου στο Εθνικό κέντρο Τένις.
 
Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Αντισφαιρίσεως Κύπρου, τη νεανική ομάδα της Κύπρου θα αποτελέσουν οι Πέτρος Χρυσοχός (21 ετών),  Μενέλαος Ευσταθίου (18), Ελευθέριος Νέος (18), και Νικόλας Κάμπελ (18) και κάπτεν της ομάδας είναι ο προπονητής Δημήτρης Ηροδότου. Ο Πέτρος Χρυσοχός φτάνει στην Κύπρο από τις ΗΠΑ τη Δευτέρα, ενώ οι Μενέλαος Ευσταθίου και Ελευθέριος Νέος βρίσκονται ήδη στην Κύπρο, ύστερα από την επιτυχημένη τους παρουσία στο Αυστραλιανό Όπεν Τζούνιορ.
 
Η ομάδα θα παρουσιαστεί σε δημοσιογραφική διάσκεψη στο Εθνικό Κέντρο Τένις την Τρίτη 31 Ιανουαρίου το πρωί. Στις 10.00 π.μ. θα γίνει η παρουσίαση της τουρκικής ομάδας, και μισή ώρα αργότερα (10.30 π.μ.) θα γίνει η παρουσίαση της κυπριακής ομάδας. Η κυπριακή ομάδα θα προπονηθεί στη συνέχεια (11.00π.μ.) στο Εθνικό Κέντρο Τένις, ενώ την Τρίτη είναι προγραμματισμένη και δεύτερη απογευματινή προπόνηση για την εθνική Κύπρου.
 
Η τουρκική ομάδα έρχεται στην Κύπρο, με ότι καλύτερο διαθέτει αυτή τη στιγμή το τουρκικό τένις, έχοντας ως καλύτερο αντισφαιριστή τον Μαρσέλ Ιλχάν (ATP No239) και τους Τσεμ Ιλκέλ, Ανίλ Γιουκσέλ, και Αλτούκ Τσελικπιλέκ. Κάπτεν θα είναι ο Χαλούκ Ακκουγιούν, που ως αντισφαιριστής είχε τις περισσότερες συμμετοχές με την Τουρκική ομάδα σε αγώνες Davis Cup (42).
 
Η κλήρωση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Μέγαρο την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στις 12.00μ. Επιδιαιτητής των αγώνων θα είναι ο Σεργκέι Ντούπροφ από τη Λευκορωσία.
 
Επίδειξη ταυτότητας στην είσοδο
———————–
Σύμφωνα με την Ομοσπονδία, οι πρώτοι δύο αγώνες στο Μονό θα διεξαχθούν την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου. Ο πρώτος αγώνας θα αρχίσει στις 10.45π.μ. και θα ακολουθήσει αμέσως μετά ο δεύτερος αγώνας. Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί το Διπλό, με ώρα έναρξης τις 12.00. Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου με τη διεξαγωγή των δύο Μονών με ώρα έναρξης του πρώτου αγώνα τις 11.00 π.μ.
 
Η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται από την επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Κύπρου στην ιστοδιεύθυνση www.tennis.com.cy και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια, είτε για κάθε ξεχωριστή μέρα των αγώνων, είτε ως πακέτο για ολόκληρο το τριήμερο, εξασφαλίζοντας την ανάλογη έκπτωση.
 
Το αντίτιμο του εισιτηρίου ορίστηκε στα €5 για κάθε μέρα ξεχωριστά, και στα €10 για όσους θα αγοράσουν ολόκληρο το πακέτο και για τις τρεις μέρες των αγώνων. Η είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών είναι δωρεάν. Εισιτήρια θα διατίθενται και στο Εθνικό Κέντρο Τένις κατά τις μέρες διεξαγωγής των αγώνων.
 
Λόγω της ιδιαιτερότητας των αναμετρήσεων η αστυνομία καλεί το φίλαθλο κοινό να συμμορφώνεται με τις υποδείξεις των διοργανωτών. Σε ό,τι αφορά ειδικά μέτρα που λήφθηκαν, η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη της ταυτότητας, ενώ θα υπάρχει και σωματικός έλεγχος σε όλους τους εισερχόμενους στο Εθνικό Κέντρο Τένις.

(ΚΥΠΕ/ΚΣΤ/ΜΜ)