Νεαρός φέρεται να κατείχε 13 γραμμάρια κάνναβης και να οδηγούσε παράνομα αυτοκίνητο

Νεαρός φέρεται να κατείχε 13 γραμμάρια κάνναβης και να οδηγούσε παράνομα αυτοκίνητο

Νεαρός ηλικίας 22 χρόνων κατείχε 13 γραμμάρια κάνναβης και οδηγούσε αυτοκίνητο χωρίς άδεια κυκλοφορίας, πιστοποιητικό καταλληλότητας και ασφάλεια
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα ενώ μέλη του ΟΠΟΛΠ Αρχηγείου βρίσκονταν σε περιπολία από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού Λάρνακας προς την Κοφίνου παρά το χωριό Κλαυδιά, έκαναν σήμα στον οδηγό αυτοκινήτου να σταματήσει, αφού μετά από έρευνες που διενήργησαν στα νούμερα του οχήματος διαπίστωσαν ότι αυτό δεν είχε άδεια κυκλοφορίας, ήταν χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας και δεν καλυπτόταν από ασφάλεια έναντι τρίτου.
 
Μόλις ο οδηγός αντιλήφθηκε την παρουσία της Αστυνομίας ανέπτυξε ταχύτητα και θεάθηκε  να πετά από το παράθυρο του συνοδηγού ένα νάϊλον σακούλι.
 
Τα μέλη της Αστυνομίας αφού εξασφάλισαν τους αριθμούς εγγραφής του αυτοκινήτου σταμάτησαν να τον ακολουθούν και σταμάτησαν το όχημα τους στο σημείο όπου ο οδηγός θεάθηκε να πετά το νάϊλον σακούλι.
 
Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν εντοπίστηκε το νάϊλον σακούλι και διαπιστώθηκε ότι σ’ αυτό υπήρχαν 13 γραμμάρια πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, το οποίο και παρέλαβαν ως τεκμήριο.
 
Ύστερα από εξετάσεις που διενεργήθηκαν εξασφαλίστηκε η μαρτυρία ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ηλικίας 22 χρόνων, κάτοικος χωριού της επαρχίας Λάρνακας και εργαζόταν ως ιδιωτικός υπάλληλος. Εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα έρευνας τόσο της οικίας του όσο και του οχήματος του.
 
Σήμερα γύρω στις 04.30 ο 22χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης. Η Αστυνομία διενήργησε έρευνες τόσο στο σπίτι του όσο και στο αυτοκίνητο του χωρίς όμως να εντοπιστεί οτιδήποτε το επιλήψιμο.
 
Ο νεαρός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για αδικήματα που αφορούν παράνομη προμήθεια ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β από πρόσωπο, παράνομη κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β, παράνομη κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα και τροχαία αδικήματα.
 
Την υπόθεση διερευνά η ΥΚΑΝ Λάρνακας σε συνεργασία με την Τροχαία.  
(ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΓΧΡ)