Νίκη ΑΕΛ σε εξ αναβολής αγώνα για την 13η αγωνιστική Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Γυναικών Α’ κατηγορίας

Δυνατά παιγνίδια και ντέρμπι στα πρωταθλήματα πετοσφαίρισης

Νίκη ΑΕΛ σε εξ αναβολής αγώνα για την 13η αγωνιστική Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Γυναικών Α’ κατηγορίας

Τη νίκη που της χαρίζει την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Γυναικών Α’ Κατηγορίας με 36 βαθμούς πέτυχε χθες, στο Νίκος Σολωμονίδης, η ΑΕΛ επί του ΘΟΙ Αυγόρου με 3-0 σετ.

Ο αγώνας ήταν εξ αναβολής για την 13η αγωνιστική. Το ΘΟΙ τέλειωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην 6η θέση.

Σύμφωνα με την ΚΟΠΕ, το κίνητρο της ΑΕΛ για την πρωτιά ήταν έντονο από το πρώτο σετ όπου οι «γαλαζοκίτρινες», έχοντας εκτός τις τραυματίες Ριπνάγια και Κωνσταντίνου δεν άφησαν το ΘΟΙ να τους δημιουργήσει προβλήματα κερδίζοντας με 25-10 σε 20 λεπτά «γράφοντας» το 1-0. Η ομάδα του Αυγόρου δεν άρχισε καλά και έμεινε πίσω στο σκορ.

Πολύ ανταγωνιστικό ήταν το δεύτερο σετ, αφού το ΘΟΙ έδειξε πολλές αρετές. Ο αγώνας είχε ωραίες φάσεις με τις Λεμεσιανές πιο ψύχραιμες και έμπειρες να κερδίζουν με 25-17 και να αυξάνουν το προβάδισμα σε 2-0.

Η ΑΕΛ επικράτησε και στο τρίτο σετ με 25-17 εξασφαλίζοντας τη νίκη με 3-0 σετ. Το ΘΟΙ συνέχισε να έχει καλή απόδοση και σε αυτό το σετ.

ΑΕΛ (ΣΤ. ΦΡΑΓΚΕΣΚΟΥ): Σταύρου, Τριφούνοβιτς,Ριαλά, Παύλου, Μάγκντιτς, Κωνσταντινίδου – Λίμπερο: Αγγελοπούλου. – Αλλαγές: Tαλιαδώρου, Αριστείδου, Κωνσταντίνου – Λίμπερο: Στεφάνου.

ΘΟΙ Αυγόρου (Λ. ΝΟΒΑΚΟΦ): Ειρ. Χαραλάμπους, Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνου, Τζανουδάκη, Μιχαήλ, Χρίστου – Λίμπερο: Κούτα. – Αλλαγές: Χαζτζηκωνσταντίνου.

(ΚΥΠΕ/ΔΝ/ΓΒΑ)