Ο Δήμος Πέγειας σε εκθέσεις για την τέλεση πολιτικών γάμων σε Λονδίνο και Ισραήλ

Ο Δήμος Πέγειας σε εκθέσεις για την τέλεση πολιτικών γάμων σε Λονδίνο και Ισραήλ

Ο Δήμος Πέγειας καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες για την αύξηση του γαμήλιου τουρισμού, στην περιοχή του και σε αυτά τα πλαίσια συμμετείχε και στις δύο τουριστικές εκθέσεις που διοργανώθηκαν για τις επιδείξεις γάμων στο Λονδίνο και στο Ισραήλ.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ η Μαρία Γιάγκου, Λειτουργός Γάμων στο Δήμο Πέγειας, ανέφερε πως και στις δύο εκθέσεις υπήρξαν πολλές συμμετοχές ενώ οι παρευρισκόμενοι επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Κύπρο και το Δήμο που διαθέτει μοναδικές παραλίες.

Χιλιάδες τουρίστες, συνέχισε, επισκέπτονται την Πέγεια τόσο για να απολαύσουν την ειδυλλιακή παραλία του Κόλπου των Κοραλλίων αλλά και τα πολυτελή ξενοδοχεία και εστιατόρια της περιοχής.

Η κ. Γιάγκου, ερωτηθείσα σχετικά, ανέφερε πως ο Δήμος Πέγειας στοχεύει στην αύξηση του κονδυλίου από την τέλεση πολιτικών γάμων στο Δήμο που είναι ένα ποσό καθόλου ευκαταφρόνητο, όπως σημείωσε.

Ενδεικτικά ανέφερε πως τα έσοδα που αποκόμισε ο Δήμος Πέγειας για το 2016 από την τέλεση πολιτικών γάμων ανήλθαν στις 260 χιλιάδες ευρώ ενώ στόχος της Τοπικής Αρχής είναι η αύξηση εσόδων το 2017.

Πρόσθεσε πως οι κρατήσεις για την τέλεση γάμων ζευγαριών είναι ακόμη πιο αυξημένες το 2017 από το 2016.

Η μεγάλη αγορά του γαμήλιου τουρισμού για το Δήμο, είπε η κ.Γιάγκου είναι η Βρετανία, και ακολουθεί η Ρωσία.

Ευχήθηκε να υπάρξει αύξηση και από ζευγάρια από το Ισραήλ που επιθυμούν να τελέσουν τον πολιτικό τους γάμο στην Πέγεια με την απευθείας αεροπορική σύνδεση Πάφου – Ισραήλ.
(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΜΜ)