Ο Λευτέρης Χριστοφόρου υπέβαλε υποψηφιότητα για το ψηφοδέλτιο ΔΗΣΥ για Ευρωεκλογές

Ο Λευτέρης Χριστοφόρου υπέβαλε υποψηφιότητα για το ψηφοδέλτιο ΔΗΣΥ για Ευρωεκλογές

Με στόχο τη συνέχιση του ευρωπαϊκού του έργου, υπέβαλε σήμερα το πρωί την υποψηφιότητά του για τον καταρτισμό του ψηφοδελτίου του Δημοκρατικού Συναγερμού  για τις Ευρωεκλογές ο νυν Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) και Αναπληρωτής Πρόεδρος του κόμματος Λευτέρης Χριστοφόρου.

Ο κ. Χριστοφόρου προσήλθε πρώτος, λίγο μετά τις 9.00πμ, στο Μέγαρο Γλαύκος Κληρίδης, όπου υπέβαλε τα απαραίτητα έγγραφα και το τέλος των 500 ευρώ.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την παράταξη και τον συναγερμικό κόσμο για τη στήριξη, την εμπιστοσύνη και τη δυνατότητα να διεκδικήσει μέσω της υποψηφιότητάς του τη συνέχιση του ευρωπαϊκού του έργου και τη διασφάλισή «όλων όσων μαζί πετύχαμε».

Έκανε λόγο για «μια δύσκολη πενταετία, όπου υποχρεώθηκα μόνος ως Ευρωβουλευτής να δώσω τις δύσκολες μάχες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στο ΕΛΚ».

Διαβεβαίωσε παράλληλα ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται ακατάπαυστα για τα συναγερμικά και ευρωπαϊκά ιδεώδη, για μια Κύπρο ελεύθερη, επανενωμένη, μέσα στην ισχυρή ευρωπαϊκή οικογένεια, αλλά και την προάσπιση των δικαίων των απλών Κυπρίων πολιτών και του συναγερμικού κόσμου.

Στη μεγάλη μάχη των Ευρωεκλογών σας θέλουμε όλους κοντά μας στη σκληρή προσπάθεια και στον αγώνα για τη νίκη των Ευρωεκλογών, γιατί, όπως είπε, «το αξίζει η παράταξη μας, η μοναδική, αυθεντική, γνήσια ευρωπαϊκή δύναμη στον τόπο μας». Το οφείλουμε στην μακρά 43χρονη λαμπρή πορεία και ιστορία του ΔΗΣΥ και στον αείμνηστο ιστορικό ηγέτη Γλαύκο Κληρίδη, κατέληξε ο κ. Χριστοφόρου.

(ΚΥΠΕ/ΑΓΚ/ΓΧΡ)