Υποβολή υποψηφιότητας από Νίκο Τορναρίτη και έκκληση στον κόσμο να επιλέξει τους καλύτερους για Βρυξέλλες

Υποβολή υποψηφιότητας από Νίκο Τορναρίτη και έκκληση στον κόσμο να επιλέξει τους καλύτερους για Βρυξέλλες

Την υποψηφιότητά του για το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου υπέβαλε το πρωί ο βουλευτής και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Νίκος Τορναρίτης, καλώντας τους πολίτες να επιλέξουν τους καλύτερους αντιπροσώπους που θα στείλουν στις Βρυξέλλες.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, στα κεντρικά γραφεία του ΔΗΣΥ, ο κ. Τορναρίτης είπε ότι σήμερα είναι μια υπέροχη ημέρα για τον ΔΗΣΥ και τη δημοκρατία στον τόπο.

«Από σήμερα αρχίζει ένα ωραίο ταξίδι για όλος μας, για να καταλήξουμε σε αυτούς που θα επιλέξουμε για να μας αντιπροσωπεύσουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο», είπε.

Έκανε παράλληλα λόγο για πολύ σημαντική και ύψιστης σημασίας πολιτική εκλογή, καθώς «στις Βρυξέλλες αποφασίζεται το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητας του Κύπριου πολίτη».

Απευθύνθηκε ακολούθως στους πολίτες, καλώντας τους να επιλέξουν τους καλύτερους, τους πιο έμπειρους από όλα τα κόμματα, για τους έξι, που θα αντιπροσωπεύσουν την Κύπρο στις Βρυξέλλες.

Τέλος, κάλεσε όλους τους Κύπριους πολίτες να αγκαλιάσουν και να δυναμώσουν το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ «για να μπορέσουμε έτσι όλοι μαζί να δυναμώσουμε την Κύπρο μας μέσα στην ενωμένη Ευρώπη».

(ΚΥΠΕ/ΑΓΚ/ΓΒΑ)