Ομόνοια – Mladost Ribola Castella Κροατίας για το CEV Challenge Cup

Δυνατά παιγνίδια και ντέρμπι στα πρωταθλήματα πετοσφαίρισης

Ομόνοια – Mladost Ribola Castella Κροατίας για το CEV Challenge Cup

Με μοναδικό στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του CEV Challenge Cup η Ομόνοια αντιμετωπίζει την Τρίτη, στις 20:00 ώρα Κύπρου, την Mladost Ribola Castella Κροατίας στον πρώτο από τους δυο αγώνες που θα δώσει επί κροατικού εδάφους.

Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη.

Σύμφωνα με την ΚΟΠΕ, οι «πράσινοι» με εννιά συνεχόμενες νίκες τη φετινή σεζόν και παθητικό μόλις τα δυο σετ που έχασαν από τον Παφιακό στο Σούπερ – Καπ θέλουν να δείξουν την κυριαρχία τους και στην Κροατία.

Το γεγονός ότι ο επαναληπτικός θα γίνει μεν στην Kastel Stari, αλλά  με γηπεδούχο την Ομόνοια ευνοεί την ομάδα του Σάββα Σάββα.

Οι «πράσινοι» ταξιδεύουν στην Κροατία με τους: Aχιλλέας Πετρακκίδης, 3. Σωτήρης Πετρακκίδης, 5. Λέο Μιράντα(Βραζιλία), 7. Νικόλας Ελευθερίου, 9. Χριστόδουλος Αντωνιάδης, 10. Αντώνης Χριστοφή, 11.Χρίστος Προδρόμου, 12. Άγγελος Αλεξίου,13. Ρεϊνάλντο (Βραζιλία), 14. Γιώργος Πλατρίτης, 18. Μπρούνο Άλβες(Βραζιλία).

Τον κόουτς Σάββα Σάββα πλαισιώνουν οι βοηθοί του Πάρης Πασιαρδής και Μιχάλης Ζαχαρία και η στατιστικολόγος Ζιανέτ – Τζωρτζή – Σωκράτους.

Η κροατική ομάδα δήλωσε στη Cev τους: 1. Petar Visic, 2. Christian Rubert, 3.Stipe Peric, 4. Ivan Kulusic, 6. Ivan Matokovic, 7. Mario Krivic, 8. Μate Glaurdic, 9. Ante Suker, 11. Ivan Cikojevic 12.Josko Melvan, 13. Ηrvoje Pervan 14. Αntonio Palic, 17. Jakov Melvan, 18. Ivan Basic. Προπονητής των Κροατών είναι ο Ivan Rancic.

(ΚΥΠΕ/ΔΝ/ΘΚΕ)