Πλίνθινη κατοικία στην Αραδίππου κατέρρευσε λόγω συσσώρευσης βροχής

Πλίνθινη κατοικία στην Αραδίππου κατέρρευσε λόγω συσσώρευσης βροχής

Διώροφη πλίνθινη κατοικία στην Αραδίππου κατέρρευσε λόγω συσσώρευσης βροχής χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα σήμερα λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου ότι λίγα λεπτά προηγουμένως κατέρρευσε διώροφη οικία κατασκευασμένη από πλιθάρι και καταπλάκωσε οχήματα.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν τον γιο του ιδιοκτήτη της οικίας ο οποίος ανέφερε ότι ενώ ξάπλωνε άκουσε τους τοίχους της οικίας να τρίζουν και αντιλήφθηκε ότι θα συνέβαινε κάτι.

Ο γιος βγήκε έξω από το σπίτι και μετά από μερικά λεπτά δύο από τους 4 τοίχους και η οροφή της οικίας κατέρρευσαν. Στο σημείο εντοπίστηκε στο έδαφος καλώδιο της Αρχής Ηλεκτρισμού και κλήθηκε συνεργείο της ΑΗΚ για αποκατάσταση της ζημιάς.

Ο ιδιοκτήτης της οικίας διαμένει σε πισινή οικία και όπως ανέφερε στην Αστυνομία δύο μέρες προηγουμένως λόγω της συσσώρευσης νερού ράγισε το τσιμεντένιο πάτωμα του σπιτιού και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καταρρεύσει η οικία.

Από τη πτώση των τοίχων και της οροφής της οικίας υπέστησαν ζημιές τρία αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα έξω από το σπίτι.

Συνεργείο της ΑΗΚ που μετέβη στη περιοχή διέκοψε την παροχή ηλεκτροδότησης στη περιοχή και αφού αποκατέστησαν το κομμένο καλώδιο επανένωσε την παροχή.

Μέλη της οικογένειας με τη χρήση εκσκαφέων μετακίνησαν τα χαλάσματα του σπιτιού και τα αυτοκίνητα.

Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.
(ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΓΧΡ)