Πρεμιέρα για Εθνική Νέων U 19 με Γερμανία στο elite round του Ευρωπαϊκού

Πρεμιέρα για Εθνική Νέων U 19 με Γερμανία στο elite round του Ευρωπαϊκού

Πρεμιέρα έχει σήμερα στη Γερμανία η Εθνική Νέων στο elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19 με αντίπαλο την οικοδέσποινα Γερμανία. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Am Sommerdamm» της Φρανκφούρτης, χωρητικότητας 800 θεατών και θα αρχίσει στις 12:00 το μεσημέρι ώρα Κύπρου.

Η Εθνική, σε αυτό το γύρο, εκτός από τη Γερμανία, θα αντιμετωπίσει τη Σλοβακία και τη Σερβία με την ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου να εξασφαλίζει και το εισιτήριο για συμμετοχή στην τελική φάση της διοργάνωσης.
 
Ο κύκλος της προετοιμασίας ενόψει της σημερινής πρεμιέρας ολοκληρώθηκε χθες και το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης αλλά και της ανάλυσης επικεντρώθηκε σε θέματα τακτικής.
 
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Νεόφυτος Λάρκου, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ για τη σημερινή πρεμιέρα αλλά και τη διοργάνωση γενικότερα, είπε πως η συμμετοχή σε τέτοιο υψηλό επίπεδο αγώνων θα βοηθήσει ασφαλώς τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές να ανεβάσουν επίπεδο. Η εμπειρία σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης θα τους δώσει σημαντικά εφόδια για να προχωρήσουν, πρόσθεσε.

Ο αρχηγός της Εθνικής Παναγιώτης Αρτυματάς είπε η ομάδα είναι πανέτοιμη και για αυτή τη φάση και οι ποδοσφαιριστές θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να είναι ανταγωνιστικοί και σήμερα αλλά και σε όλους τους αγώνες.
 
Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Πολωνός Tomasz Musiał με βοηθούς διαιτητές τον συμπατριώτη του Michał Gajda και τον Σουηδό Joakim Amri Nilsson.
 
Στο μεταξύ, σήμερα στις 17:00 θα διεξαχθεί επίσης για τον όμιλο μας ο αγώνας της Σερβίας με τη Σλοβακία.

(ΚΥΠΕ/ΘΚΕ/MM)