Πυρκαγιά σε εμπορευματοκιβώτιο με πυροτεχνήματα στο Παραλίμνι

Πυρκαγιά σε εμπορευματοκιβώτιο με πυροτεχνήματα στο Παραλίμνι

Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις μια τα ξημερώματα σήμερα, σε εμπορευματοκιβώτιο το οποίο βρισκόταν σε περιφραγμένο χώρο στο Παραλίμνι, και στο οποίο υπήρχαν, μεταξύ άλλων, πυροτεχνήματα.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, η πυρκαγιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Λόγω εκρήξεων που προκλήθηκαν η σκηνή αποκλείστηκε και τέθηκε υπό φρούρηση, ενώ οι εξετάσεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής συνεχίζονται.

Ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρει πως όταν διαπιστώθηκε πως στο εμπορευματοκιβώτιο υπήρχαν πυροτεχνήματα λήφθηκαν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα, δηλαδή απομάκρυνση του προσωπικού σε απόσταση ασφαλείας, εκκένωση τεσσάρων κατοικιών που βρίσκονταν πλησίον του εμπορευματοκιβωτίου, και αποκλεισμός των διόδων που οδηγούν στο εμπορευματοκιβώτιο. Παράλληλα όχημα ης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας παραμένει σε επιφυλακή στο χώρο του επεισοδίου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 0600 χθες το πρωί μέχρι και τις 0600 σήμερα το πρωί  ανταποκρίθηκε σε 25 κλήσεις για βοήθεια, 18 πυρκαγιές, πέντε ειδικές εξυπηρετήσεις και δυο ψευδείς κλήσεις.

 
(ΚΥΠΕ/ΜΚ)