Ρίψη πυροβολισμών σε δύο οικίες και τρεις συλλήψεις στη Λεμεσό

Ρίψη πυροβολισμών σε δύο οικίες και τρεις συλλήψεις στη Λεμεσό

Υπόθεση ρίψης πυροβολισμών σε οικίες 43χρονου και 49χρονου στην Λεμεσό, εξετάζει η Αστυνομία.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων τρία πρόσωπα, ηλικίας 21, 28 και 29 ετών.

Αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει ότι καταγγέλθηκε στην Αστυνομία χθες από 43χρονο κάτοικο Λεμεσού ότι στη διάρκεια της νύκτας, άγνωστοι πυροβόλησαν την οικία του, καθώς και διπλανή οικία που ανήκει σε 49χρονο.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι εναντίον των δύο οικιών ρίφθηκαν δύο πυροβολισμοί από κυνηγετικό όπλο, από τους οποίους, ο ένας έπληξε την πόρτα της κύριας εισόδου της οικίας του 43χρονου, με αποτέλεσμα να θρυμματιστεί το τζάμι και να προκληθούν ζημιές στο εσωτερικό από τα σφαιρίδια και ο άλλος έπληξε το ξύλινο παράθυρο της οικίας του 49χρονου με αποτέλεσμα να θρυμματιστεί το τζάμι και να προκληθούν ελαφρές ζημιές στον τοίχο.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι οι πυροβολισμοί ρίφθηκαν γύρω στις δύο τα ξημερώματα χθες από δύο άντρες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Σχετικά με την εν λόγω υπόθεση προέκυψε μαρτυρία εναντίον τριών προσώπων, ηλικίας 21, 28 και 29 ετών, τα οποία συνελήφθηκαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

(ΚΥΠΕ/ΔΝ/ΓΒΑ)