Σε 36χρονο Βούλγαρο, κάτοικο Αραδίππου ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε στη…

Σε 36χρονο Βούλγαρο, κάτοικο Αραδίππου ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε στη

Σε 36χρονο Βούλγαρο, νυμφευμένο με Βουλγάρα, κάτοικο Αραδίππου και πατέρα ενός κοριτσιού 6 χρόνων, ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε χθες το απόγευμα στην περιοχή «Καυκαλιά» έδαφος Αγίου Θεοδώρου, δύο περίπου μέτρα από τη θάλασσα.

Ο Βούλγαρος αναγνωρίστηκε σήμερα το πρωί στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας από τον πατέρα και τη σύζυγο του, η οποία στις 10 Σεπτεμβρίου είχε δηλώσει τον 36χρονο ως ελλείπων πρόσωπο στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου.
 
Εν τω μεταξύ, άρχισε στις δώδεκα το μεσημέρι και συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, η νεκροτομή επί της σορού του 36χρονου. Η νεκροτομή διενεργείται από τους ιατροδικαστές Σοφοκλή Σοφοκλέους και Νίκο Χαραλάμπους στην παρουσία ειδικών του ΤΑΕ Λάρνακας και του Αρχηγείου Αστυνομίας.
 
Από τη σορό του 36χρονου παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήριαν όπως οι δύο μαύρες σακούλες σκουπιδιών με τις οποίες ήταν τυλιγμένα τα πόδια του και κολλημένα με ταινία, τα οποία θα σταλούν για διάφορες εξετάσεις. Οι ιατροδικαστές αναμένεται να λάβουν από τη σορό  δείγματα ιστών και DNA που θα αποσταλούν για επιστημονικές και τοξικολογικές εξετάσεις.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, οι ακτινογραφίες που έγιναν στη σορό δεν έδειξαν οποιεσδήποτε κακώσεις στο κεφάλι ή σπασμένα κόκαλα και οι ανακριτές της υπόθεσης καταρρίπτουν το ένα σενάριο μετά το άλλο, όσον αφορά τα αίτια του θανάτου του 36χρονου και την παρουσία του στο συγκεκριμένο απόμερο μέρος.
 
Σημειώνεται ότι η ακτή όπου εντοπίστηκε χθες το απόγευμα η σορός από 50χρονο από τη Λευκωσία που διατηρεί εξοχικό στη περιοχή, είναι απόμερη, δεν συνίσταται για κολύμπι και χρησιμοποιείται από κόσμο που θέλει να περπατήσει στην παραλία. 
 
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης «από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν όσον αφορά τα ελλείποντα πρόσωπα, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε καταγγελία στην Αστυνομία στις 10 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την οποία ο 36χρονος έλειπε από το σπίτι του από τις 9 Σεπτεμβρίου” και ότι είχε αναχωρήσει πεζός.
 
Πρόσθεσε ότι «από τις εξετάσεις και έρευνες που ακολούθησαν φαίνεται ότι το ελλείπων πρόσωπο, σχετίζεται με το πτώμα που είχε εντοπιστεί χθες το απόγευμα στη συγκεκριμένη περιοχή. Ωστόσο η ταυτότητα του νεκρού θα εξακριβωθεί από τις εξετάσεις DNA που θα διενεργηθούν».
 
Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η σύζυγος του, όταν δήλωσε τον 36χρονο στην Αστυνομία ως ελλείπων πρόσωπο, αυτός αντιμετώπιζε  ψυχολογικά προβλήματα, ήταν πρώην χρήστης ηρωίνης, ενώ είχε και πρόβλημα αλκοολισμού.
 
Στην καταγγελία η σύζυγος του 36χρονου ανέφερε ακόμα ότι συνήθιζε να φεύγει από το σπίτι και να παραμένει μακριά για 2 – 3 μέρες, γι’ αυτό και η καταγγελία δεν έγινε στις 6 Σεπτεμβρίου όταν έφυγε από το σπίτι αλλά στις 10 του μήνα, όταν πέρασαν οι τρεις μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα του 36χρονου με γεροδεμένο σωματότυπο εντοπίστηκε σε κατάσταση μερικής αποσύνθεσης, τα πόδια του ήταν τυλιγμένα το κάθε ένα χωριστά σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών και κολλημένα με ταινία, ενώ σε μαύρη σακούλα βρισκόταν και ένα από τα δύο του χέρια.

 (ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΓΒΑ)