Σε έφεση προχωρεί η δικηγορική εταιρεία Ανδρέα Νεοκλέους & Σια ΔΕΠΕ

Σε έφεση προχωρεί η δικηγορική εταιρεία Ανδρέα Νεοκλέους & Σια ΔΕΠΕ

Σε έφεση εναντίον της απόφασης του τριμελούς Κακουργιοδικείου, το οποίο ανακοίνωσε σήμερα τις ποινές για τους καταδικασθέντες Ρίκκο Ερωτοκρίτου, Ανδρέα Κυπρίζογλου, Παναγιώτη Νεοκλέους και το δικηγορικό γραφείο Ανδρέας Νεοκλέους ΔΕΠΕ, οι οποίοι στις 8 Φεβρουαρίου κρίθηκαν ένοχοι σε όλες τις κατηγορίες που αντιμετώπιζαν, θα προχωρήσει, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Δικηγορική Εταιρεία, Ανδρέα Νεοκλέους & Σια ΔΕΠΕ.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για μια διαδικασία που διήρκεσε δύο περίπου χρόνια, “ολοκληρώθηκε με μια άδικη και σκληρή δικαστική απόφαση, η απαγγελία της οποίας, κατά πρωτοφανή τρόπο, διήρκεσε πέραν των 9 ωρών”.

Τόσο η απόφαση, όσο και οι ποινές που επιβλήθηκαν σήμερα, προστίθεται, “είναι αδικαιολόγητα λανθασμένες και ως τέτοιες θα ανατραπούν στο Εφετείο, όπου θα αποταθούμε και θα επιζητήσουμε τη δικαίωση μας”.

Δυστυχώς, αναφέρεται στην ανακοίνωση της δικηγορικής εταιρείας, “το στίγμα από την εξόφθαλμη αδικία και την παραβίαση βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κάθε έννοιας δικαίου θα παραμείνει όχι μόνο σε όσους επέτρεψαν την πρωτοφανή αυτή κακοδικία αλλά και στη διεθνή εικόνα της Κύπρου, ως σύγχρονου Κράτους Δικαίου”.

(ΚΥΠΕ/ΡΠΑ/ΓΒΑ)