Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθαλάσσας μεταφέρθηκε αλλοδαπός που προκάλεσε αναστάτωση χθες βράδυ στη Λάρνακα

Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθαλάσσας μεταφέρθηκε αλλοδαπός που προκάλεσε αναστάτωση χθες βράδυ στη Λάρνακα

Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθαλάσσας μεταφέρθηκε σήμερα τα ξημερώματα αλλοδαπός ηλικίας 41 ετών ο οποίος προκάλεσε χθες βράδυ αναστάτωση στην Πλατεία Ζήνωνος Πιερίδη στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 21.30 χθες βράδυ, λήφθηκε πληροφορία στην ΑΔΕ Λάρνακας ότι ο αλλοδαπός κρατώντας μαχαίρι, απειλούσε να αυτοτραυματιστεί επειδή όπως ισχυρίστηκε εγκατέλειψε τη σύζυγο του στη χώρα του (Ιράκ) και το είχε μετανοιώσει.

Στη σκηνή μετέβη ισχυρή αστυνομική δύναμη από άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, οι οποίοι απέκλεισαν την περιοχή και απομάκρυναν τον κόσμο που υπήρχε εκείνη την ώρα στην πλατεία, χωρίς να κινδυνεύσει οποιοσδήποτε.

Στο σημείο μετέβηκαι διαπραγματευτής της Αστυνομίας και ύστερα από δύο περίπου ώρες διαπραγμάτευσης, έγινε κατορθωτό οι αστυνομικοί να πλησιάσουν, να ακινητοποιήσουν και να αφοπλίσουν τον άνδρα.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη από την Αστυνομία και μεταφέρθηκε στην ΑΔΕ Λάρνακας όπου και ανακρίθηκε, ενώ γύρω στις τρεις σήμερα τα ξημερώματα μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθαλάσσας.
(ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΓΧΡ)