Συγχαρητήρια επιστολή στην ΚΟΚΩΠ για την επιτυχή συμμετοχή της στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα απέστειλε η ΚΟΕ

Συγχαρητήρια επιστολή στην ΚΟΚΩΠ για την επιτυχή συμμετοχή της στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα απέστειλε η ΚΟΕ

Συγχαρητήρια επιστολή στην Κυπριακή Ομοσπονδία Κωπηλασίας (ΚΟΚΩΠ) για την επιτυχία της Εθνικής Κύπρου στον 1ο Πανελλήνιο Αγώνα Κλειστής Κωπηλασίας που διοργανώθηκε από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων (ΕΚΟΦΝΣ) το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στο κλειστό γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do), απέστειλε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής Ντίνος Μιχαηλίδης.

Η Εθνική Κύπρου κατέλαβε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο με την Στυλιάνα Αντωνιάδου του Σωματείου ΝΗΡΕΑΣ στην κατηγορία 2000 μέτρα Νεανίδων 15-16 με χρόνο 7:46,2 και την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο με τον Αλέξανδρο Ζησιμίδη του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού στην ανοικτή κατηγορία ανδρών ελαφρών βαρών 2000 μέτρα με χρόνο 6:26,9 .

Στην επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας Χριστόδουλο Χριστοδούλου, ο κ. Μιχαηλίδης αναφέρει: «Εκ μέρους του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, της Γενικής Διευθύντριας και εμένα προσωπικά, σας παρακαλώ δεχθείτε τα θερμά μας συγχαρητήρια, για την εξαιρετική παρουσία των αθλητών σας στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας».

«Η επιτυχία των αθλητών της Ομοσπονδίας σας αποδεικνύει την εξαιρετική δουλειά που επιτελείτε ως Ομοσπονδία και δημιουργεί προσδοκίες για το μέλλον. Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Στυλιάνα Αντωνιάδου και Αλέξανδρο Ζησιμίδη μαζί με τις ευχές μας για ακόμη μεγαλύτερη πρόοδο», καταλήγει.
(ΚΥΠΕ/ΔΝ/ΓΧΡ)