Σύλληψη 26χρονου για διαρρήξεις δωματίων ξενοδοχείων στην Πάφο και κλοπές

Σύλληψη 26χρονου για διαρρήξεις δωματίων ξενοδοχείων στην Πάφο και κλοπές

Στην σύλληψη 26χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για διαρρήξεις από δωμάτια ξενοδοχειακών καταλυμάτων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 26χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε πέντε υποθέσεις διαρρήξεων δωματίων ξενοδοχείων από τα οποία εκλάπηκε το συνολικό ποσό των 2.700 ευρώ από τις 29 Ιουνίου του 2018 μέχρι σήμερα, σε δύο κλοπές και σε υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας.

Ο 26χρονος μεταφέρθηκε στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου όπου ανακρινόμενος παραδέχτηκε την διάπραξη των αδικημάτων.

Ακολούθως τέθηκε υπό κράτηση προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σημειώνεται πως η καταγγελία έγινε από ζεύγος τουριστών από το Βέλγιο το οποίοι αφίχθησαν  για ολιγοήμερες διακοπές στην Κύπρο .

Σύμφωνα με την καταγγελία κλάπηκε από το χρηματοκιβώτιο του δωματίου τους όπου διαμένουν το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ σε χαρτονομίσματα.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου επισκέφτηκαν το δωμάτιο των παραπονούμενων και όπως διαπιστώθηκε δεν υπήρχε παραβίαση ούτε στην πόρτα του δωματίου ούτε στην μπαλκονόπορτα αλλά ούτε και στο ίδιο το χρηματοκιβώτιο.

Στην συνέχεια εγέρθηκαν υποψίες ότι η κλοπή πρέπει να έγινε από προσωπικό του ξενοδοχείου . Ακολούθως διαφάνηκε ότι σ` αυτή είχε ανάμειξη 26χρονος που εργάζονταν ως τεχνικός στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του ανευρέθηκαν το χρηματικό ποσό και άλλα αντικείμενο που πιστεύετο ότι αποτελούν προϊόντα διαρρήξεων.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.
(ΚΥΠΕ/ΚΠ/)