Σύλληψη 28χρονου για υπόθεση κλοπής από όχημα και κακόβουλης ζημιάς στην Πάφο

Σύλληψη 28χρονου για υπόθεση κλοπής από όχημα και κακόβουλης ζημιάς στην Πάφο

Στη σύλληψη 28χρονου  προχώρησε η Αστυνομία Πάφου γύρω στα μεσάνυχτα  για υπόθεση κλοπής από όχημα, απόπειρας κλοπής, κακόβουλης ζημιάς και μαχαιροφορίας .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 9.20 χθες βράδυ, ενώ 53χρονος βρισκόταν σε ισόγειο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στην Πάφο, αντιλήφθηκε νεαρό άντρα να προσπαθεί να παραβιάσει πόρτα αυτοκίνητου που βρισκόταν σταθμευμένο εκεί.

Ο δράστης μόλις αντιλήφθηκε τον 53χρονο τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ από έλεγχο που έγινε στο εν λόγω αυτοκίνητο, που ανήκει σε 33χρονο ένοικο της πολυκατοικίας διαπιστώθηκε ότι αυτό δεν υπέστη καμία ζημιά.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν στον χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας εντοπίστηκε ένα αυτοκίνητο που δεν ανήκει σε κάποιον ένοικο της πολυκατοικίας. Από εξωτερικό έλεγχο που έγινε, φάνηκε, ότι εντός του αυτοκινήτου, υπήρχαν διάφορα οικοδομικά εργαλεία, τα οποία ένοικος της πολυκατοικίας αναγνώρισε ως περιουσία του, αφού αυτά είχαν κλαπεί από το αυτοκίνητό του, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στον ίδιο χώρο στάθμευσης.

Λίγο αργότερα και ενώ τα μέλη της Αστυνομίας, βρίσκονταν στη σκηνή για διερεύνηση, εντόπισαν τον νεαρό ύποπτο, τον οποίον καταδίωξαν και ανέκοψαν σε κοντινή απόσταση.

Στην κατοχή του εντοπίστηκε ένας σουγιάς με σταθερή λεπίδα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της μαχαιροφορίας. Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για 28χρονο κάτοικο Πάφου.

Τόσο ο ύποπτος, όσο και το αυτοκίνητό του, μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό, όπου ο 28χρονος συνελήφθη εκ νέου με δικαστικό ένταλμα. Εντός του οχήματος ανευρέθηκε περιουσία που είχε κλαπεί.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΜΚ)