Σύλληψη 30χρονου στη Λεμεσό για απόπειρα φόνου

Σύλληψη 30χρονου στη Λεμεσό για απόπειρα φόνου

Στη σύλληψη ενός προσώπου προχώρησε χθες η Αστυνομία, για  διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, στη Λεμεσό. Αν και αρνείται ενοχή στην υπόθεση, ο ύποπτος θα οδηγηθεί το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Εναντίον του 30χρονου, από την Ινδία, εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, που είχε εκδοθεί βάσει μαρτυρίας, που είχε εξασφαλιστεί εναντίον του, στο πλαίσιο της διερεύνησης της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Η απόπειρα φόνου, διαπράχθηκε στις 2 Νοεμβρίου 2017, στην Επίχωση Λεμεσού, με θύματα έναν 27χρονο και έναν 21χρονο από την Ινδία.

Οι δύο είχαν εντοπιστεί τραυματισμένοι, στην περιοχή της Επίχωσης, γύρω στις 8μ.μ από πολίτες. Διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού.  Από έρευνες και ανακρίσεις που ακολούθησαν από τα μέλη της αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι, οι δύο είχαν δεχθεί επίθεση από ομάδα πέντε ομοεθνών τους με τους οποίους φέρονται να είχαν οικονομικές διαφορές. Στη διάρκεια της συμπλοκής τα θύματα δέχθηκαν μαχαιριές.

(ΚΥΠΕ/ΜΚΩ/ΓΒΑ)