Συμμετοχή ‘υπουργού τουρισμού’ στο Παγκόσμιο Φόρουμ Ιατρικού Τουρισμού, στο Αμμάν

Συμμετοχή ‘υπουργού τουρισμού’ στο Παγκόσμιο Φόρουμ Ιατρικού Τουρισμού, στο Αμμάν

Ο παράνομος Μπαϊράκ μεταδίδει είδηση για συμμετοχή του «υπουργού» τουρισμού και περιβάλλοντος Φικρί Ατάογλου στο Παγκόσμιο Φόρουμ Ιατρικού Τουρισμού, στο Αμμάν, με αναφορές για συμφωνίες που υπέγραψε το ψευδοκράτος με σειρά κρατών και για εκλογή του ίδιου αλλά και του προέδρου του «συμβουλίου τουρισμού υγείας» Αχμέτ Σαβασάν σε συμβούλια του φόρουμ.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, το ψευδοκράτος εκπροσωπήθηκε στο φόρουμ στο οποίο συμμετείχαν 500 σύνεδροι από 42 χώρες από τους Ατάογλου και Σαβασάν.

Ο κ. Ατάογλου αξιολόγησε την επίσκεψη ως εξαιρετικά χρήσιμη στο πλαίσιο διάσκεψης Τύπου, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ο Ιορδανός Πρωθυπουργός, οι Υπουργοί Τουρισμού και Υγείας της Ιορδανίας και Πρίγκιπες της χώρας επισκέφθηκαν το περίπτερο του ψευδοκράτους.

«Στο θέμα του τουρισμού υγείας έχουμε υπογράψει μια σειρά από συμφωνίες με μια σειρά από χώρες. Πραγματοποιήθηκαν επίσης σημαντικές συναντήσεις για ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ χωρών», ανέφερε.

Σύμφωνα με τον ίδιο εκλέγηκε εκ μέρους του ψευδοκράτους στο Ανώτερο Συμβουλευτικό σώμα και ότι ο κ. Σαβασάν εκλέγηκε ως μέλος του ΔΣ κατά την Γενική Συνέλευση που έγινε στο Αμμάν.

(ΚΥΠΕ/ΟΑ/ΗΦ/ΓΒΑ)