Συνεχίζει την προετοιμασία της η Εθνική Ανδρών

Συνεχίζει την προετοιμασία της η Εθνική Ανδρών

Με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του ΓΣΠ συνεχίζει η Εθνική Κύπρου την προετοιμασία της ενόψει των εκτός έδρας αγώνων με Βουλγαρία (13/10, Σόφια) και Σλοβενία (16/10, Λιουμπλιάνα) για το Πρωτάθλημα των Εθνών.

Όπως μεταδίδει η ΚΟΠ στην ιστοσελίδα της, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Ραν Μπεν Σιμόν ανέφερε, σε χθεσινές του δηλώσεις, ότι η Εθνική προέρχεται μεν από μια σημαντική νίκη επί της Σλοβενίας, «όμως πρέπει να αντιληφθούμε ότι ο αγώνας στη Βουλγαρία θα είναι εντελώς διαφορετικός».

«Δεν θα παίξουμε στο δικό μας γνώριμο περιβάλλον του ΓΣΠ αλλά σε μια δύσκολη έδρα με μια δυνατή ομάδα», τόνισε ο Ισραηλινός τεχνικός, σημειώνοντας πως αντιμετωπίζει τον αγώνα «ως μια πρόκληση για τη δική μας ομάδα».

«Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό και αυτό το κλίμα είναι το πιο δυνατό μας όπλο. Όλα τα παιδιά χαίρονται που έρχονται στην Εθνική, το θεωρούν τιμή τους” δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, για να προσθέσει: “Πρώτα βλέπουμε τον αγώνα με τη Βουλγαρία και μετά θα ασχοληθούμε με τη Σλοβενία. Έχουμε τους δικούς μας στόχους στους αγώνες και θα προσπαθήσουμε να τους πετύχουμε”.

Την Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου στις 19:15 ο Ομοσπονδιακός προπονητής θα μιλήσει σε συνέντευξη Τύπου στη Σόφια ενόψει του αγώνα με τη Βουλγαρία ενώ στις 20:00 θα γίνει η προπόνηση στο Στάδιο “Vasil Levski” που θα φιλοξενήσει τον αγώνα του Σαββάτου.

(ΚΥΠΕ/ΓΣΑ/ΜΜ)