Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την ταυτότητα του πτώματος που εντοπίστηκε χθες στον Αγιο Θεόδωρο

Συνεχίζονται σήμερα στη περιοχή Αγίου Θεοδώρου, όπου εντοπίστηκε χθες το απόγευμα πτώμα άγνωστου αλλοδαπού άνδρα, οι έρευνες της Αστυνομίας για συλλογή στοιχείων τα οποία ενδεχομένως να δώσουν πληροφορίες για την ταυτότητα του νεκρού αλλά και να εξακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου του.

Στις δέκα το πρωί αναμένεται να αρχίσει στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άγνωστου άνδρα. Την νεκροτομή θα διενεργήσουν οι Ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νίκος Χαραλάμπους και ενδεχομένως.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες γύρω στις 17.25 εντοπίστηκε από πολίτη στην ακτή, δύο περίπου μέτρα από τη θάλασσα, στην περιοχή «Καυκαλιά» έδαφος Αγίου Θεοδώρου, πτώμα αλλοδαπού άνδρα σε κατάσταση αποσύνθεσης το οποίο ήταν περιτυλιγμένο σε σακούλες σκουπιδιών και κολλητική ταινία.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και τέθηκε υπό φρούρηση, ενώ επί τόπου έσπευσαν άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας και μέλη της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, οι οποίοι άρχισαν έρευνες.

Από τις πρώτες εξετάσεις της Αστυνομίας διεφάνη ότι η σορός ήταν σε μερική αποσύνθεση και ανήκε σε άνδρα με γεροδεμένο σωματότυπο, αγνώστων στοιχείων.  

Το πτώμα του άνδρα διακομίστηκε χθες βράδυ με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ενώ η σκηνή παρέμεινε καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας αποκλεισμένη και υπό αστυνομική φρούρηση.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.
 (ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΑΧΡ)