Τελικές αγορεύσεις των δικηγόρων των Σαρίκα και Βασιλείου σήμερα στη δίκη για την υπόθεση ΣΑΠΑ

Δικαστήριο

Τελικές αγορεύσεις των δικηγόρων των Σαρίκα και Βασιλείου σήμερα στη δίκη για την υπόθεση ΣΑΠΑ

Ενώπιον του μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο αναμένεται να προσαχθούν εκ νέου σήμερα οι πέντε κατηγορούμενοι για την υπόθεση ΣΑΠΑ, ο πρώην Δήμαρχος Πάφου Φειδίας Σαρίκας και οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Μιχαηλίδης , Ευστάθιος Ευσταθίου, Βάσος Βασιλείου και Γιώργος Σιαηλής. 

Η συνέχιση της διαδικασίας ορίστηκε για σήμερα στις 09:00 το πρωί, με τις τελικές αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης του Φειδία Σαρίκα, δικηγόρου Κρις Τριανταφυλλίδη, και του συνήγορου υπεράσπισης του Βάσου Βασιλείου, δικηγόρου Γιαννάκη Θωμά.

Σε επόμενη δικάσιμο αναμένεται να αγορεύσει η κατηγορούσα αρχή, που εκπροσωπείται από τον Ανώτερο Δικηγόρο της Δημοκρατίας Νίνο Κέκκο και το Δικηγόρο της Δημοκρατίας Ανδρέα Χατζηκύρου. 

Στην τελευταία δικάσιμο ολοκληρώθηκε η αγόρευση του  συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορούμενου Γιώργου Μιχαηλίδη, δικηγόρου Χρίστου Χατζηλοίζου.

Όπως είχε αναφέρει ο δικηγόρος του κ. Μιχαηλίδη, οι κατηγορίες που βαραίνουν τον πελάτη του, αφορούν τα συμβόλαια Ε’ και Β’ της δεύτερης φάσης εκτέλεσης του αποχετευτικού συστήματος που ανέλαβαν οι εταιρείες MEDCO CONSTRUCTIONS και LOIZOS IORDANOYS LTD και υποστήριξε ότι ο πελάτης του σε καμία περίπτωση δεν έλαβε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό.

Πρόσθεσε πως τα όσα ισχυρίζονται στις καταθέσεις τους οι εργολάβοι “αποτελούν ψεύδη”.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΓΒΑ)