Τις εργασίες της Eurogate, στο λιμάνι Λεμεσού, παρακολούθησαν φοιτητές του ΤΕΠΑΚ

Τις εργασίες της Eurogate, στο λιμάνι Λεμεσού, παρακολούθησαν φοιτητές του ΤΕΠΑΚ

Τους μελλοντικούς επαγγελματίες της ναυτιλιακής βιομηχανίας, φοιτητές του τμήματος Εμπορίου, Χρηματοοικονομικών και Ναυτιλίας, της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΠΑΚ, φιλοξένησε η διαχειρίστρια εταιρεία του τερματικού εμπορευματοκιβωτίων, στο λιμάνι Λεμεσού, Eurogate.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι φοιτητές ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και παρακολούθησαν από κοντά τις καθημερινές εργασίες του τερματικού εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι Λεμεσού.

Οι φοιτητές, οι οποίοι βρίσκονται στο δεύτερο έτος της φοίτησής τους, παρακολούθησαν επίσης παρουσίαση για τη Eurogate καθώς και για όλες τις διαδικασίες οι οποίες ακολουθούνται από τη στιγμή που φθάνει ένα πλοίο με εμπορευματοκιβώτια στο λιμάνι μέχρι τη μεταφορά και αποθήκευση του φορτίου.

Σε δήλωση του, ο Διευθυντής Επιχειρήσεων της Eurogate Container Terminal Limassol Γιώργος Πούρος, δήλωσε πως οι φοιτητές επέδειξαν έντονο ενδιαφέρον να ενημερωθούν για τον τρόπο λειτουργίας του τερματικού και μέσα από συζήτηση που ακολούθησε, διαφάνηκαν οι γνώσεις των φοιτητών.

“Ως διαχειρίστρια εταιρεία του τερματικού εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι Λεμεσού, μας ενδιαφέρει να είμαστε ενεργό μέρος της τοπικής κοινότητας στην οποία δραστηριοποιούμαστε και με κάθε ευκαιρία στηρίζουμε τους νέους του τόπου και το μελλοντικό ανθρώπινο δυναμικό της ναυτιλιακής βιομηχανίας”, πρόσθεσε ο κ.Πούρος.

(ΚΥΠΕ/ΣΚ/ΓΒΑ)